Banner Image
5.11. NHL: Montreal Canadiens – New York Islanders | Puolustuspeli isossa roolissa

2021-11-05 01:00:00

New York Islanders

Panos
1.5/5

Montreal Canadiens ja New York Islanders kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä kello 01:00.

Canadiens suurissa ongelmissa

Montreal Canadiens on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 3-8-0, maalieron ollessa 11 pelatun ottelun jälkeen 22:34. Kotijoukkueen kausi on mennyt aivan penkin alle loukkaantumisten takia. Carey Price, Joel Edmundson, Shea Weber, Paul Byron, Cedric Paquette ja Mathieu Perreault ovat varmuudella poissa joukkueen pelaavasta kokoonpanosta ensi yön ottelussa. Tämän lisäksi vielä Jonathan Drouin ja Brendan Gallagher ovat day-to-day -listalla, joten heidän pelaamisestaan ei ole täyttä varmuutta.

Näin laajat poissaolot näkyvät kenen tahansa joukkueen pelaamisessa, mutta Montrealilla ne korostuvat vielä enemmän. Joukkueen pelaajamateriaali on jo valmiiksi suhteellisen heikko, eikä tulivoimaa ole tässä joukkueessa juuri yhtään. Canadiensin voitot ovat tulleet Detroit Red Wingsiä ja San Jose Sharksia vastaan – yhtäkään kunnon NHL-joukkuetta Montreal Canadiens ei ole kyennyt haastamaan pelillisesti kuluvan kauden aikana. Canadiens on omassa divisioonassa sekä konferenssissa viimeisenä tällä hetkellä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Islandersin puolustuspeli myrkkyä

New York Islanders on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 3-2-2, maalieron ollessa seitsemän pelatun ottelun jälkeen 17:17. Islanders joutuu pelaamaan kaikki alkukauden pelinsä vieraskaukalossa, sillä kotihalli ei ole vielä valmistunut, mutta se ei joukkueen menoa haittaa. Puolustuspelaaminen toimii jälleen kerran Islandersilla totutun tehokkaasti, eikä vastustajat pääse nautiskelemaan ilmaisista maalipaikoista. Barry Trotzin pelitapa on kaikille tuttu – puolustuspelaamisen kautta lähdetään pelejä pelaamaan ja voittamaan.

Islandersilla on käsissään todella tasavahva ja pelaajamateriaaliltaan laaja joukkue, joka tulee taistelemaan tosissaan kuluvalla kaudella Stanley Cupin voitosta. Tästä joukkueesta ei yksinkertaisesti löydy heikkouksia miltään osa-alueelta. Islanders on joukkueena todella aliarvostettu, sillä ne kirkkaimmat tähtipelaajat ja viimeistelijät sieltä puuttuvat, mutta kaikesta huolimatta Islanders on yksi NHL:n kovimmista joukkueista. Mathew Barzalin ja Anders Leen johtama ykköskenttä on ollut vielä tuloksellisesti hieman unessa, mutta joukkueen materiaali on niin laaja, että se ei ole haitannut joukkueen menoa.

Canadiens ei horjuta Islandersin puolustusta

Kotijoukkue Montreal Canadiensin suurin ongelma on tulivoiman puute, joka ei tiedä alkuunkaan hyvää Islandersin kaltaista joukkuetta vastaan, jonka pelitapa perustuu täysin puolustuspelaamiseen. Pelaajamateriaaleiltaan vierasjoukkue on huomattavasti parempi. Erikoistilannepelaaminen on ollut Montrealilla heikkoa, kun taas vierailijoilla se on ollut suhteellisen hyvää. Canadiensin pelityyli ei sovellu alkuunkaan Islandersia vastaan, joten on todella vaikea uskoa kotijoukkueen selviävän tästä ottelusta ehjin nahoin. Vierailijat pääsevät lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä loukkaantumisia ei ole. Kotijoukkueen lähtökohdat eivät ole suotuisat tässä ottelussa, joten liuskalle valitaan Islandersin voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!