Banner Image
17.10. NHL: Montreal Canadiens – New York Rangers | Molemmat avausvoittoa havittelemassa

2021-10-17 02:00:00

New York Rangers ML

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja New York Rangers kohtaavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä kello 02:00.

Montrealin tilanne tukala

Kotijoukkue Montreal Canadiens ylsi edellisellä kaudella aina NHL:n finaaleihin saakka, mutta tällä kaudella joukkue tulee jäämään runkosarjavaiheeseen. Montrealin pelaajamateriaali on huomattavasti kapeampi ja heikompi kuluvalla kaudella. Tämän lisäksi joukkueen vahvuudesta on poissa kourallinen tärkeitä pelaajia. Carey Price, Shea Weber, Paul Byron ja Mike Hoffman ovat poissa joukkueen vahvuudesta, tämä on todella suuri kolaus kanadalaisseuralle.

Montreal aloitti oman NHL-kautensa Toronto Maple Leafsin vieraana, jonka jälkeen matka jatkui Buffaloon NHL-kauden toiseen kohtaamiseen. Montreal hävisi kauden ensimmäisen kohtaamisen Torontolle lukemin 1-2. Buffalossa tuli vuorostaan takkiin peräti 1-5. Joukkueen sentteriosasto on kuluvalla kaudella todella nihkeä. Nick Suzuki, Christian Dvorak, Jake Evans ja Cedric Paquette muodostavat ensi yön ottelussa keskikaistan, joka ei todellakaan ole parhaimmasta päästä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Rangersilla nihkeä kauden aloitus

New York Rangersin kausi tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Kaapo Kakon ja Alexis Lafrenieren odotetaan kuluvalla kaudella tekevän läpimurron NHL:n eliittiin. Vierailijoiden kausi ei todellakaan alkanut odotetulla tavalla, sillä kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta kirjattiin tappiot tilille. Rangers kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Washington Capitalsin – ottelu päättyi Rangersin 1-5-tappioon. Kauden toisessa ottelussa Dallas Stars oli parempi jatkoajan jälkeen lukemin 2-3.

Rangers omaa todella tulivoimaisen joukkueen. Mika Zibanejad, Artemi Panarin, Adam Fox, Jacob Trouba ja Chris Kreider ovat joukkueen tuloskentän pelaajia. Ensi yön ottelusta poissa on sentteri Ryan Strome. Stromen tilalle kokoonpanoon on nostettu Greg McKegg. Kokonaisuudessaan Rangersin joukkue on hyvin rakennettu, eikä selkeää heikkoutta ole.

Rangers avaa voittotilinsä

Kotijoukkue Montreal Canadiensin poissaolot ovat valtavat, joka vaikuttaa joukkueen iskukykyyn suuresti. Sentteriosaston kapeus näkyy myös joukkueen pelissä. Nick Suzuki on oikeastaan ainoa pelaaja, jota voimme pitää relevanttina Canadiensin keskikaistalta – loput pelaajista ovat ns. rakkikoiria, joiden tehtävänä ei ole ottaa suurta tulosvastuuta. Rangers on materiaaliltaan huomattavasti parempi kuin Montreal oikeastaan jokaisella osa-alueella. Edellisessä kamppailussa Rangers onnistui luomaan jo todella monta vaarallista maalintekopaikkaa, vaikka vastassa oli Dallas Stars, jonka pelaaminen perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Liuskalle lähdetään pelaamaan Rangersin lopullista voittoa herkullisella kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!