Banner Image
30.3. NHL: Nashville Predators – Ottawa Senators | Nashvillen osalta tärkeä peli

Nashville Predators

@1.74

Panos
2.5/5

Nashville Predators ja Ottawa Senators taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Nashvillessä Bridgestone Arenalla kello 03:00.

Nashville vahvoilla kotonaan

Nashville Predators on voittanut kotihallissaan viimeisestä viidestä ottelusta neljä. Voitot tulivat Philadelphia Flyersista, Torontosta, Pittsburghista sekä Anaheim Ducksista. Nyt vastaan asettuu NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva Ottawa Senators, jonka loppukauden peleillä ei ole mitään merkitystä tuloksien kannalta. Nashville käy tiukkaa taistelua omasta sijoituksestaan läntisessä konferenssissa ja keskisessä divisioonassa, joten tärkeitä pisteitä on jaossa ensi yönä Nashvillen osalta.

Vierasjoukkue Ottawa Senators on hävinnyt viidestä edellisestä kamppailustaan kolme, tappiot tulivat Florida Panthersia, Montreal Canadiensia ja New York Islandersia vastaan. Senators on ollut kuluvalla kaudella todella heikko vierasjoukkue, sillä se on kyennyt voittamaan ainoastaan 11 peliä vieraskaukalossa. Kotijoukkue Nashville Predators on kyennyt vuorostaan kotonaan voittamaan peräti 20 kamppailua 31 pelaamastaan pelistä.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Senators heikko jokaisella pelin osa-alueella

Ottawa Senatorsin kausi ei ole kokonaisuudessaan ollut vakuuttava. Se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toiseksi viimeisenä. Senators on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,60 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,25 maalin verran – Senators on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue. Senatorsin tulivoima on heikko, eikä joukkueesta löydy tarpeeksi laajuutta.

Nashville Predators on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Senators. Predators on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,26 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,91 maalin verran. Kykeneekö Ottawa Senatorsin hyökkäyskalusto tekemään tuhoja Predators-puolustuksen ja Juuse Saroksen selän taakse?

Preds nappaa tärkeät pisteet

Kotijoukkue Nashville Predatorsille tämä kyseinen ottelu on varsin tärkeä pudotuspelejä ajatellen. Vierasjoukkueen osalta ottelun lopputulemalla ei ole mitään merkitystä, mutta paineettomassa tilassa pelaaminen on oikeastaan vapauttavaa. Kaikesta huolimatta Nashville on varmasti se nälkäisempi joukkue pelaamaan voitosta. Predsin kokoonpanosta poissa on puolustajat Mark Borowiecki sekä mahdollisesti Dante Fabbro. Vierailijoilta poissa on koko joukkueen paras pelaaja Tomas Chabot, Shane Pinto sekä maalivahti Matt Murray. Nashville on lähiaikoina ollut erinomainen kotihallissaan pelatessa – se on napsinut muutaman todella kovan päänahan NHL:n kärkijoukkueista. Nyt on vuoro napata Senatorsin kustannuksella tärkeät pisteet kotiin. Liuskalle valitaan Predatorsin varsinaisen peliajan voittoa kertoimella 1,74 – rajakerroin kohteelle on 1,68.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!