Banner Image
13.4. NHL: Nashville Predators – San Jose Sharks | Jatkuuko Sharksin pitkä tappioputki Predatorsin käsittelyssä?

Nashville Predators

@1.83

Panos
2/5

Nashville Predators ja San Jose Sharks kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Nashvillessä Bridgestone Arenalla kello 03:00.

Predatorsille todella tärkeä peli

Nashville Predatorsin kannalta tämä ottelu on erittäin tärkeä pudotuspelejä ajatellen. Nyt vastaan asettuu heikko joukkue, joten vain ja ainoastaan voitto kelpaa tästä ottelusta. Loppukauden otteluohjelma on Predatorsin osalta todella vaikea, joten pistemenetyksiin ei ole yksinkertaisesti varaa enää tässä vaiheessa kautta. Predators on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappiot tulivat Pittsburgh Penguinsia sekä Florida Panthersia vastaan.

Vierasjoukkue San Jose Sharksin osalta tällä pelillä ei ole mitään merkitystä lopputuloksen kanssa, sillä heidän matkansa tyssää runkosarjavaiheeseen. Sharks on tällä hetkellä peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Edellisessä ottelussaan se hävisi Vancouver Canucksille lukemin 4-2 vieraskaukalossa. Sharksin pelaavasta kokoonpanosta on poissa Radim Simek, Kevin Labanc, Nikolai Knyzhov, Adin Hill, Jonah Gadjovich sekä John Leonard.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kotijoukkue huomattavasti parempi suorittaja

Nashville Predators on pelannut kuluvalla kaudella 72 ottelua, joista saldona on 41 voittoa ja 31 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 87 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Predators on ainoastaan yhden pisteen edellä viidentenä olevaa Dallas Starsia Keskisessä divisioonassa, joten voitto on erittäin tärkeä tästä ottelusta. Nashvillen maaliero on 72 pelatun pelin jälkeen 234:208. Predators on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,25 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,89 maalin verran.

San Jose Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 71 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 42 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 67 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Sharksin maaliero on 71 pelatun pelin jälkeen 184:226. Sharks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,59 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,18 maalin verran. Erikoistilannepelaamisessa Sharks on ollut vahvempi alivoiman osalta, mutta ylivoimalla kotijoukkue on ollut huomattavasti tehokkaampi.

Preds nappaa tärkeästä pelistä voiton!

Kotijoukkue Nashville Predators pääsee lähtemään otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista kuin Sharks. Predatorsilla on terveempi rosteri ja se pääsee pelaamaan kotonaan. Preds nautiskelee vielä kotiedun lisäksi materiaaliedusta sekä vire-edusta. Predators on 5 vs. 5 -pelissä ollut vierailijoita huomattavasti parempi kuluvalla kaudella. Sharksin heikkoutena on tulivoiman puute, joka ei tiedä hyvää Nashvillen kaltaista joukkuetta vastaan, jonka puolustus- ja maalivahtipeli on eliittiä. Predatorsille tämän ottelun voittaminen on todella tärkeää, joten motivaatiosta ei voi olla puutetta ensi yön kamppailussa. Predators on ollut kotonaan suhteellisen vahva suorittaja, kun taas vuorostaan Sharksilla on ollut suuria vaikeuksia vieraspeleissä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Nashville Predatorsin voitto varsinaisen peliajan puitteissa kertoimella 1,83.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!