Banner Image
2.4. NHL: New Jersey Devils – Florida Panthers | Pantterilauma Devilsin kimppuun

Florida Panthers

@1.78

Panos
2.5/5

New Jersey Devils ja Florida Panthers kohtaavat toisensa lauantai-illan Prime Time -ottelussa. Kiekko putoaa jäähän kello 19:30 Newarkissa Prudential Centerissä.

Pantterilauma hyvässä vireessä

Florida Panthers lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se on pelin jokaisella osa-alueella huomattavasti laadukkaampi kuin kotijoukkue New Jersey Devils. Pantterilauma on viidestä edellisestä ottelustaan kyennyt voittamaan neljä kamppailua, ainoa tappio syntyi NHL:n kärkipään joukkueelle Toronto Maple Leafsille. Viime ottelussaan Florida onnistui nappamaan suvereenin 4-0-voiton Chicago Blackhawksista. Vierasjoukkue New Jersey Devils on 10 edellisen ottelunsa aikana kyennyt voittamaan ainoastaan kolme peliä, joten tulosvire on ollut heikkoa jo pidemmän aikaa.

Devils pelasi edellisen ottelunsa Boston Bruinsia vastaan, Bruins oli kyseisessä ottelussa parempi lukemilla 8-1. Kotijoukkue Devilsin kausi tulee päättymään runkosarjaan, sillä vaikka se voittaisi loppukauden aikana kaikki pelinsä, niin sekään ei riittäisi pudotuspeleihin – Devils pelaa siis täysin panoksettomia pelejä. Vierasjoukkue Florida Panthers vuorostaan vielä taistelee omasta sijoituksestaan tiukassa Atlantin divisioonassa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Pantterit liian iso pala purtavaksi kotijoukkueelle

Florida Panthers on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 46 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 98 kappaletta, jonka myötä Florida majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan ensimmäisenä tällä hetkellä. Joukkueen maaliero on 67 pelatun pelin jälkeen häikäisevä 272:191 – Florida on koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue. Pantterilauma on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 4,06 maalia vastustajan nuottaan, joka on aivan älyttömän kova suoritus nyky-NHL:ssä. Omissa on soinut keskiarvoltaan ottelua kohden ainoastaan 2,85 maalin verran. Pantterilauman pelistä ei yksinkertaisesti löydy heikkouksia miltään osa-alueelta.

Kotijoukkue Devils on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 43 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 53 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 14. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Joukkueen maaliero on 67 pelatun pelin jälkeen 201:243. Devils on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,63 maalin verran. Pantterilauma päihittää tilastoissa Devilsin jokaisella osa-alueella.

Panthersin pelinopeus liikaa Devilsille

Panthers on koko NHL:n tuli- ja luisteluvoimaisin joukkue. Yksinkertaisesti Devilsillä ei ole takataskussaan tarvittavaa osaamista, että se kykenisi pysymään Floridan pelinopeudessa ja taitokiekossa mukana. Florida on huomattavasti laadukkaampi sekä laajempi joukkue. Se omistaa kolme tuloskenttää, jotka kykenevät ottelussa kuin ottelussa luomaan järisyttävän paljon vaarallisia maalipaikkoja. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Florida Panthersin voittoa varsinaisella peliajalla kertoimella 1,78. Devils nauttii ainoastaan kotiedusta, joka ei ole NHL:ssä edes niin suuri yksittäinen tekijä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!