Banner Image
28.3. NHL: New Jersey Devils – Montreal Canadiens | Devils vahvoilla kotonaan

New Jersey Devils

@2.05

Panos
2/5

New Jersey Devils ja Montreal Canadiens kohtaavat toisensa itäisen konferenssin jumbo-ottelussa. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissä kello 02:00.

Devils parempi suorittaja

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 65 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 42 tappiota. Devilsin maaliero on 65 pelatun pelin jälkeen 198:233. Kotijoukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,05 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,58 maalin verran ottelua kohden. Devilsillä on kasassa 51 sarjapistettä, jonka myötä se majailee itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Vierasjoukkue Montreal Canadiens on itäisessä konferenssissa viimeisenä 46 sarjapisteellään.

Montreal Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 65 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 47 tappiota. Canadiensin maaliero on 65 pelatun pelin jälkeen kammottava 165:243. Habs on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,54 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,74 maalin verran. Vaikka molemmat joukkueista ovat itäisessä konferenssissa aivan häntäpäässä, niin kotijoukkue Devils on huomattavasti laadukkaampi ja parempi suoriutuja kuin Montreal Canadiens.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Devils kotona vahvoilla

New Jersey Devils on voittanut kotihallissaan Prudential Centerissä maaliskuussa kuudesta pelaamastaan pelistä peräti viisi kamppailua. Viimeisin kotivoitto tuli arkkivihollisesta New York Rangersista peräti lukemin 7-4. Devils on tämän kuun aikana onnistunut kaatamaan esimerkiksi Colorado Avalanchen sekä St. Louis Bluesin, joten isoja päänahkoja se on kyennyt kotona ottamaan. Montreal Canadiens on ollut kuluvalla kaudella todella surkea vierasjoukkue, sillä se on voittanut vieraissa ainoastaan kahdeksan kamppailua.

Montreal onnistui viime yönä ottamaan kotonaan hieman jopa yllättäen voiton Toronto Maple Leafsista. Ottelu päättyi Canadiensin 4-2-voittoon, mutta pelillisesti vierasjoukkue Toronto oli valovuoden edellä. xG-lukema Montrealilla oli kyseisessä ottelussa 2,52, kun taas vuorostaan Torontolla peräti 5,51 – pelitilanteiden valossa Montrealin ei olisi millään tavalla pitänyt selvitä voittajana. Devils oli vuorostaan viime yönä vierailemassa Washingtonissa, jossa se hävisi oman kamppailunsa lukemin 3-4. Devils oli tässä ottelussa vuorostaan parempi kuin Capitals, mutta tappio kirjattiin silti tilille. Devilsin maaliodottoma kyseisessä ottelussa oli 4,23, kun taas vuorostaan Washingtonin lukema oli 1,98.

Kotijoukkueen voittoa liuskalle

Devils on joukkueiden vertailussa huomattavasti laajempi sekä laadukkaampi. Se pääsee nauttimaan kotiedusta ja materiaaliedusta. Canadiensin puolustusosasto on tällä hetkellä todella heikossa hapessa, kun joukkueen paras puolustaja Jeff Petry loukkaantui. Kotijoukkueen puolustuskalusto on huomattavasti parempi, vaikka se ei tilastollisesti ehkä siltä näytäkään. Canadiensin hyökkäysvoima on mitätön, joten Devils-puolustuksella ei ole hätää tässä ottelussa. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen, jolloin New Jersey Devils nappasi vieraissa 7-1-voiton Montreal Canadiensista. Liuskalle valitaan Devilsin voittoa varsinaisella peliajalla kertoimella 2,05.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!