Banner Image
23.3. NHL: New Jersey Devils – New York Rangers | Vahvistunut Rangers Devilsin kimppuun

New York Rangers ML

@1,72

Panos
2/5

New Jersey Devils ja New York Rangers taistelevat sarjapisteistä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissä kello 01:00.

Rangers onnistui siirroissaan

New York Rangers oli hyvin aktiivisena siirtotakarajalla, sillä se hommasi omaan joukkueeseensa Tyler Motten Vancouverista, Andrew Coppin Winnipegistä, Frank Vatranon Floridasta sekä Justin Braunin Philadelphiasta. Rangers parani huomattavasti näiden hankintojen myötä. Nyt joukkueesta löytyy hieman enemmän laajuutta ja se sai samalla lisää ratkaisuvoimaa. Rangersin 5 vs. 5 -pelaaminen on kuluvalla kaudella ollut hieman heikohkoa, mutta nyt suunta on ollut vain ylöspäin.

Ensi yönä vastaan asettuu New Jersey Devils, jonka kausi tulee päättymään runkosarjaan – Devils pelaa käytännössä täysin panoksettomia pelejä, kun taas vuorostaan Rangersilla on vielä rutkasti panosta omissa otteluissaan. Motivaatio on vierailijoilla huomattavasti isompi pelata voitosta kuin Devilsillä. Rangersin pelaavasta kokoonpanosta on poissa ensi yönä Sammy Blais, Kaapo Kakko sekä Kevin Rooney. Poissaolot eivät vaikuta ottelun lopputuleman kannalta mihinkään suuntaan.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Rangers parempi jokaisella osa-alueella

Vierasjoukkue New York Rangers on jokaisella osa-alueella parempi kuin kotijoukkue New Jersey Devils. Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 63 ottelua, joista saldona on 40 voittoa ja 23 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 85 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Metropolitanin divisioonassa käydään vielä tiukkaa kamppailua keskenään sijoituksista, joten Rangersin loppukauden pelit ovat tärkeitä. Rangers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,94 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,51 maalin verran.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 62 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 40 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 49 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Devils on koko NHL:n viidenneksi surkein joukkue jos katsotaan pelkästään sarjapisteitä. Devilsin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on todella surkeata – Devils on päästänyt kuluvalla kaudella 222 maalia omiin, joka on koko NHL:n viidenneksi eniten. Ottelua kohden omissa verkko heiluu 3,58 maalin verran. Kotijoukkue Rangers on erikoistilannepelaamisessa ylivoiman ja alivoiman osalta huomattavasti parempi kuin Devils.

Rangers nappaa ”paikallispelistä” voiton

Hudson-joen legendaarisesta kamppailusta vain ja ainoastaan voitto kelpaa Rangersille. Ottelussa on todella tärkeät pisteet jaossa vierasjoukkueen osalta, joten heikosta Devilsistä täytyy napata voitto. Rangers pääsee lähtemään otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista. Rangers nauttii vire-edusta, materiaaliedusta ja heillä on huomattavasti parempi motivaatio pelata voitosta. Maalivahtien kaksinkamppailu menee heittämällä Rangers-leirille, sillä maalissa on Igor Shesterkin, joka on kuluvalla kaudella ollut NHL:n paras maalivahti. Shesterkin on napsinut kiekkoja 93,8% tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,05 – tämä kyseinen herra kykenee voittamaan yksittäisiä pelejä täysin yksin Rangersille. Liuskalle valitaan New York Rangersin lopullinen voitto kertoimella 1,72!

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!