Banner Image
1.3. NHL: New Jersey Devils – Vancouver Canucks | Canucks liitää hyvässä vireessä

Vancouver Canucks ML

@2.05

Panos
1.5/5

New Jersey Devils ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Jerseyn Prudential Centerissä kello 02:30.

Canucks hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Vancouver Canucksin alkukausi lähti todella verkkaisesti liikkeelle, mutta valmentajan vaihdoksen jälkeen meno on ollut hurjaa. Tällä hetkellä se porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitot tulivat Seattle Krakenia, Calgary Flamesia ja New York Rangersia vastaan – Canucks katkaisi Calgaryn 10 ottelun mittaisen voittoputken. Matka kohti pudotuspelejä on hyvällä mallilla Canucks-leirin osalta.

Canucks pelasi viime yönä New York Rangersia vastaan, joten se ei pääse lähtemään otteluun täysin tuoreilla jaloilla. Välimatka New Yorkin ja New Jerseyn välillä on kuitenkin täysin mitätön, joten liikaa painoarvoa sille ei kannata antaa. Canucksilla alkaa olemaan jokaisessa pelissä suhteellisen kovat panokset, joten vain ja ainoastaan voitot kelpaavat. Nyt vastaan asettuu Devils, jonka kausi on käytännössä ohi jo tässä vaiheessa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Devils heikko jokaisella osa-alueella

Kotijoukkue New Jersey Devilsin kausi ei ole missään nimessä ollut sieltä parhaimmasta päästä, mutta mitään suuria odotuksia tältä ryhmältä ei kyllä ollutkaan ennen kauden alkua. Pelaajamateriaali on liian kapea ja tulivoimaa puuttuu. Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,60 maalin verran ottelua kohden. Puolustuspelaaminen on ollut joukkueen heikkous kuluvalla kaudella.

Devils pelasi edellisessä ottelussaan Chicago Blackhawksia vastaan, joka päättyi Hawksin 8-5-voittoon. Pelillisesti kyseinen ottelu oli hirveätä katsottavaa Devils-leirin osalta. Canucksia vastaan jos sama homma jatkuu kentällä, niin noutaja tulee aika nopeasti. Devils häviää joukkueiden vertailussa jokaisella osa-alueella vierailijoille. Keskikaista kotijoukkueella on todella heikko, joka nääkyy joukkueen pelaamisessa ja suorittamisessa valitettavasti.

Canucks ryöstöretkelle

Canucks lähtee tähän otteluun kertoimien valossa pienoisena altavastaajana, mutta sitä se ei todellakaan ole. Vierailijoilta löytyy laadukkaampi rosteri, sekä he pääsevät nauttimaan vire-edusta. Vaikka se tyhmältä ehkä kuulostaakin, niin vierailijoilla on tässä ottelussa paljon enemmän panosta ja näin ollen enemmän voitontahtoa kuin kotijoukkueella. Canucks metsästää vielä tiukasti paikkaa pudotuspeleissä, joten kaikki pelit tässä vaiheessa merkkaavat paljon. Canucksilla on kaikki avaimet pelata voitosta. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Vancouver Canucksin voittoa lopullisena herkullisella 2,05 kertoimella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!