Banner Image
26.1. NHL: New York Islanders – Philadelphia Flyers | Flyersin tappioputkelle jatkoa luvassa?

New York Islanders

@1.86

Panos
2/5

New York Islanders ja Philadelphia Flyers kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Arenalla kello 02:30.

Islanders parantanut otteitaan kauden edetessä

New York Islandersilla on ollut koko NHL:n vaikein otteluohjelma, jonka takia sen alkukausi meni aivan täysin penkin alle. Nyt joukkue on alkanut parantamaan otteitaan tuloksellisesti, mutta vielä sillä on varaa parantaa omia otteitaan kentällä. Islanders on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan 34 kamppailua, joista saldona on 14 voittoa ja 20 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 34 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Islandersin maaliero on 34 pelatun pelin jälkeen 79:88, joten vähämaalisia pelejä on pelattu totuttuun tapaan Barry Trotzin alaisuudessa.

Islanders on edellisen 10 ottelun aikana kärsinyt ainoastaan kolme tappiota, joten pelaaminen on ollut suhteellisen hyvällä tasolla. Islanders ei ole missään nimessä vielä ollut parhaimmassa mahdollisessa tikissä, mutta nyt suunta on oikea. Islanders omistaa todella laajan pelaajamateriaalin, jossa on osaamista jokaiselle osa-alueelle. Joukkueen vahvuutena tietenkin on ollut tiivis puolustuspelaaminen, joka tulee tuottamaan Flyersille harmaita hiuksia. Islanders on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,59 maalia omissa, joka on totutun vähän tältä ryhmältä. Hyökkäyspelaamisessa ja viimeistelyssä joukkueella on rutkasti parantamisen varaa, sillä se on tehnyt ainoastaan 2,32 maalia ottelua kohden keskiarvoltaan – kauden edetessä tämä tilasto tulee kuitenkin väistämättä paranemaan.

Flyers täysin hukassa

Philadelphia Flyers pisti oman pakkikalustonsa käytännössä kokonaan uusiksi kuluvalle kaudelle, mutta toivottua tulosta se ei ole sillä saavuttanut. Joukkue porskuttaa 12 ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä pelaamisessa ole tolkkua millään osa-alueella. Puolustus vuotaa ottelussa kuin ottelussa, ja suuria virheitä tapahtuu kentällä molemmissa päissä. Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 29 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 34 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. – Flyers on yhden sijan alempana kuin vastustaja Islanders. Flyersin maaliero on 42 pelatun pelin jälkeen 103:140.

Vierasjoukkueella on suuria ongelmia jokaisella osa-alueella, mutta tällä hetkellä ne suurimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspelaamisesta. Flyers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,45 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,33 maalin verran. Flyersin poissaolot ovat suuret, sillä Kevin Hayes, Joel Farabee, Sean Couturier, Samuel Morin, Ryan Ellis sekä Patrick Brown ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta – tämä syö järisyttävän määrän tulivoimaa. Pelkästään poissolojen syyksi ei voi Flyersin koko kauden kestänyttä heikkoa suorittamista laittaa, mutta omaa osaa se tällä hetkellä näyttelee.

Kotijoukkue vahvoilla

New York Islanders lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se päihittää vierailijat tällä hetkellä aivan jokaisella osa-alueella, ja Flyersilla on alla peli viime yöltä, kun taas Islandersilla ei. Kotijoukkue pääsee siis lähtemään tähän otteluun tuoreilla jaloilla ja samalla suhteellisen terveellä kokoonpanolla. Kyle Palmieri ja Ryan Pulock ovat poissa kotijoukkueelta, mutta Islandersin laajuus kestää nämä poissaolot. Flyersin maalinteko-ongelmat jatkuvat, kun vastaan asettuu joukkue, jonka pelityyli perustuu aivan täysin puolustuspelaamiseen – yksinkertaisesti tämä match up ei sovellu Flyersille alkuunkaan. Liuskalle valitaan kotijoukkue New York Islandersin voitto varsinaisella peliajalla. Jaossa on divisioonan sisäiset sarjapisteet, joten Islanders hamuaa ne itselleen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!