Banner Image
27.11. NHL: New York Islanders – Pittsburgh Penguins | Kotijoukkueella suuria ongelmia kokoonpanonsa kanssa

2021-11-27 02:30:00

Pittsburgh Penguins

Panos
2/5

New York Islanders ja Pittsburgh Penguins kohtaavat perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Yorkissa uudella UBS Areenalla kello 02:30.

Islanders suurissa vaikeuksissa

Kotijoukkue New York Islanders on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja 11 tappiota. Islanders on omassa konferenssissaan kolmanneksi viimeisenä ja omassa divisioonassaan viimeisenä. Joukkueen maaliero on 16 pelatun pelin jälkeen heikko 32:50. Islandersin kausi on ollut todella hankala kaikin puolin. Se aloitti kautensa pelaamalla peräti 13 ottelua putkeen vieraissa, joten otteluohjelma ei ole Islandersille ollut suotuisa.

Nyt se on päässyt pelaamaan kolme ottelua kotonaan uudessa hallissa, mutta tällä kertaa joukkueen huolena ovat loukkaantumiset ja koronatartunnat. Islanders on hävinnyt peräti seitsemän ottelua putkeen, eikä tilanteeseen ole tulossa helpotusta, kun vastaan asettuu hyvässä vireessä oleva Pittsburgh Penguins. Islandersin kokoonpanosta on järisyttävä määrä poissa tärkeitä avainpelaajia, joka vaikuttaa suuresti joukkueen pelaamiseen ja iskukykyyn. Anders Lee, Brock Nelson, Ryan Pulock ja Josh Bailey ovat varmuudella ulkona kokoonpanosta. Day-to-day -listalla on vielä Adam Pelech, Zdeno Chara, Kieffer Bellows, Andy Greene sekä Noah Dobson.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Penguins hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja 10 tappiota. Pittsburgh Penguins on omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 19 pelatun pelin jälkeen 57:50. Penguinsin alkukausi lähti myös hieman yskähdellen liikkeelle, mutta nyt joukkue on alkanut pelaamaan huomattavasti paremmin. Alkukauden aikana joukkue kärsi isoista poissaoloista, joka näkyi pelaamisessa. Tällä hetkellä ainoastaan Evgeni Malkin on poissa pelaavasta kokoonpanosta.

Penguins on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Näiden otteluiden aikana Penguinsin on päästänyt omissa ainoastaan kaksi maalia, joten puolustus- ja maalivahtipeli on ollut timanttia. Pittsburgh on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,00 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ainoastaan 2,63 maalin verran ottelua kohden. Tällä hetkellä Pittsburgh pelaa todella hyvää kiekkoa molempiin suuntiin.

Islandersin poissaolot liian suuret

Kotijoukkue New York Islandersin tulivoima ei tule riittämään ensi yön ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan, joka puolustaa järkyttävän hyvin omaa kenttäpuoltansa. Islanders on koko kauden aikana ollut todella heikko hyökkäyspelaamisessa, ja nyt joukkueesta puuttuu kourallinen kärkipelaajia. Asetelmat otteluun kotijoukkueen osalta ovat todella heikot. Se saa ainoastaan etua siitä, että se pääsee pelaamaan kotonaan, mutta se ei tule yksistään riittämään pelaamaan voitosta. Islanders on tähän mennessä tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,00 maalia. joka on aivan naurettavan vähän – ainoastaan Arizona Coyotes on onnistunut tekemään vähemmän. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Pittsburgh Penguinsin voittoa varsinaisella peliajalla. Erot ovat joukkueilla tällä hetkellä niin suuret, että on mahdotonta sivuuttaa vierailijoiden kerroin.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!