Banner Image
5.3. NHL: New York Islanders – St. Louis Blues | Riittääkö Islandersin tulivoima haastamaan nuottipaitoja?

St. Louis Blues ML

@1.76

Panos
2/5

New York Islanders ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa lauantain prime time -ottelussa kello 19:30. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Arenalla.

Mitä on tapahtunut Islandersille?

New York Islandersin kuluva kausi on mennyt aivan täysin penkin alle. Islandersin edelliset kaksi kautta päättyivät konferenssifinaaleissa, mutta nyt joukkueen matka tulee päätökseen jo runkosarjassa. Joukkueen rakenne ei ole miksikään muuttunut, eikä valmennuksessa ole tapahtunut muutoksia. Kaikesta huolimatta kotijoukkueen kausi on ollut katastrofaalinen odotuksiin nähden. Toki Islandersin alkukauden vierasputki, loukkaantumiset ja lukuisat koronatartunnat sekoittivat paljon pakkaa, mutta näiden asioiden syyksi ei koko kauden kestänyttä heikkoa pelaamista voida laittaa.

Islanders on pelannut kuluvalla kaudella 51 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 31 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 48 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Joukkueen maaliero on 51 pelatun pelin jälkeen 130:141 – totuttuun tapaan Islandersin peleissä on nähty vähän maaleja. Islandersin suurimmat ongelmat ovat löytyneet hyökkäyspelaamisesta. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,55 maalia, joka on NHL:n mittakaavalla todella vähän. Riittääkö Islandersin tulivoima haastamaan nuottipaitoja, jonka puolustus- ja maalivahtipeli on timanttia?

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Blues hyvässä vireessä

Vierasjoukkue St. Louis Blues porskuttaa tällä hetkellä hyvässä vireessä, vaikka se kärsi edellisessä ottelussaan tappion New York Rangersille lukemin 5-3. Ennen kyseistä ottelua Blues porskutti neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vierailijoiden kausi on ollut koknaisuudessaan erinomainen, eikä meno ole hidastumassa. Blues on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 21 tappiota – kuusi näistä tappioista on syntynyt varsinaisen peliajan jälkeen. Sarjapisteitä Bluesilla on kasassa 70 kappaletta, jonka turvin se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Joukkueen maaliero on 53 pelatun pelin jälkeen 189:144.

Blues on kokonaisvaltaisesti jokaisella osa-alueella laadukas. Vierailijoiden pelistä et yksinkertaisesti löydä hirveästi heikkouksia. Nuottipaidat ovat nakuttaneet keskimäärin ottelua kohden 3,57 maalia vastustajan reppuun, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,72 maalin verran. Bluesin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on kuluvalla kaudella ollut timanttia. Se on ollut parempaa kuin Islandersin puolustuspelaaminen, vaikka Islandersin pelitapa perustuu aivan täysin puolustuspelaamiseen, kun taas vuorostaan Bluesin pelityyli ei nojaudu ainoastaan tähän.

Nuottipaidat ovat selkeästi laadukkaampi ja vaarallisempi joukkue

Vierailijat ovat jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta edellä tämän kauden osalta. Blues omistaa todella laajan pelaajamateriaalin, jonka myötä se kykenee rummuttamaan tuloksellista peliä kolmen kentän turvin – samaa emme voi sanoa Islandersista. Mathew Barzal sekä Zdeno Chara ovat kotijoukkueelta day-to-day -listalla, joten heidän pelaaminen illan ottelussa on vielä epävarmaa tässä tilanteessa – Barzalin poissaolo olisi todella suuri takaisku kotijoukkueen iskukykyyn. Vierasjoukkue pääsee lähtemään illan otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Islanders pääsee tässä ottelussa nauttimaan ainoastaan kotiedusta, mutta ei mistään muusta. 5 vs. 5 -pelaamisessa vierailijat ovat olleet parempia kuin myös erikoistilannepelaamisessa. Nuottipaidat nauttivat vire-edusta, materiaaliedusta sekä lepoedusta. Liuskalle valitaan vierasjoukkueen voitto lopullisena kertoimella 1,76 – rajakerroin kohteelle on 1,64.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!