Banner Image
19.12. NHL: New York Islanders – Vegas Golden Knights | Vegas ryöstöretkellä

2021-12-19 21:00:00

Vegas Golden Knights

Panos
1.5/5

New York Islanders ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa sunnuntaina illalla prime time -ottelussa. Ottelu pelataan New Yorkissa UBS Arenalla kello 21.00.

Islandersin kausi katastrofaalinen

Kotijoukkue New York Islanders on pelannut kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 21 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 14. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Islandersin maaliero on 25 pelatun pelin jälkeen 54:71. Kausi on ollut täysi katastrofi kaikilta osin. Alkukauden ensimmäiset 13 otteluaan Islanders joutui pelaamaan vieraskaukalossa, kun uusi kotiareena ei vielä ollut valmistunut.

Pitkän vieraskiertueen jälkeen joukkueen huoleksi koitui todella runsaat loukkaantumiset. Suorittaminen on ollut todella hankalaa, eikä tilanne vieläkään ole pelaamisen osalta kohentunut riittävästi. Se on kuitenkin onnistunut edellisen viiden ottelun aikana voittamaan peräti kolme kamppailua, mutta parhaimmilla peliesityksillä nämäkään voitot eivät tulleet. Islandersin suurimmat ongelmat ovat hyökkäyspäässä. Islanders on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,16 maalia vastustajan reppuun, joka on aivan naurettavan vähän.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Vegas hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä Vegasilla on kasassa 38 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Joukkueen maaliero on 30 pelatun pelin jälkeen 105:91. Vegasin alkukausi oli myös todella hankala, sillä joukkue kärsi todella monesta loukkaantumisesta. Nyt se on päässyt jo tovin pelaamaan hieman terveemmällä kokoonpanolla, ja meno on ollut hurjaa katsottavaa pelillisesti ja tuloksellisesti.

10 edellisen ottelun saldo on seitsemän voittoa ja kolme tappiota, joten Vegas on suhteellisen kovassa vireessä. Tällä hetkellä se porskuttaa peräti neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tulosta syntyy laajalla rintamalla, joka on hyvä asia. Max Paciorettyn ja Mark Stonen johtama ykköskenttä on kuitenkin se kaikista vaarallisin ase vierasjoukkueella. Vegas on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,50 maalia vastustajan nuottaan, joka on huomattavasti enemmän kuin kotijoukkueella. Vegas pelaa tällä hetkellä todella hyvää kiekkoa kokonaisvaltaisesti.

Vegas ryöstää pisteet

Vegas Golden Knights lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Vegasin vire on tällä hetkellä todella hyvä, kun taas vuorostaan Islanders hakee vieläkin omaa tasoaan ja peliään. Pelaajamateriaaliltaan Vegas on laajempi ja tulivoimaisempi. Islanders hyötyy kotiedusta, mutta muuten kaikki kallistuvat vierasjoukkueen kippoon. Erikoistilannepelaamisen osalta Islanders on parempi alivoimalla, mutta siihen se sitten jääkin. 5 vs. 5 -pelaamisessa Vegas on ollut huomattavasti parempi joukkue kuin Islanders. Liuskalle sopii vallan mainiosti vierasjoukkueen voitto. Islanders ei kykene haastamaan tämän hetkistä Vegasia omalla pelillään.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!