Banner Image
16.3. NHL: New York Rangers – Anaheim Ducks | Ducks heikossa vireessä

New York Rangers

@1.76

Panos
2/5

New York Rangers ja Anaheim Ducks kohtaavat toisensa tiistain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Yorkissa legendaarisessa Madison Square Gardenissa kello 01:00.

Ducksin pudotuspelihaaveet karkaamassa

Anaheim Ducksin vire on viime aikoina ollut todella heikko, jonka takia pudotuspelit ovat jäämässä pelkästään haaveeksi. Ducks on edellisen 10 ottelun aikana onnistunut voittamaan ainoastaan kolme kamppailua, joista ainoastaan yksi on tullut varsinaisella peliajalla. Tällä hetkellä Ducks porskuttaa peräti neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Luottopuolustaja Josh Manson vaihtoi maisemaa Coloradoon, joten Ducks-leirissä aletaan jo totuttelemaan ajatukseen, että kausi tulee päättymään runkosarjaan.

Ducks on voittanut maaliskuussa ainoastaan yhden kamppailun varsinaisella peliajalla, joka tuli Boston Bruinsia vastaan lukemin 4-3. Muissa otteluissa onkin sitten lunta tullut tupaan oikein urakalla. Vierailijoilla on menossa vieraskiertue, joka tulee päätökseen Rangers-ottelun jälkeen – Ducks on hävinnyt näistä otteluista kaikki. Vierailijoilla on myös huolia oman kokoonpanonsa kanssa, sillä Rickard Rakell, Jamie Drysdale, Jakob Silfverberg, Max Jones sekä Ryan Getzlaf ovat loukkaantuneena.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Rangersin paketti paremmin kasassa

Kotijoukkue New York Rangers on pelannut kokonaisvaltaisesti hyvän kauden, eikä pelissä ole suuria ongelmia – ainoastaan 5 vs. 5 -pelaamisessa on hieman parantamisen varaa. Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 59 ottelua, joista saldona on 37 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 79 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Eroa toisena olevaan Pittsburgh Penguinsiin on vain kaksi pistettä. Joukkueen maaliero on 59 pelatun pelin jälkeen 176:152 – Rangers on koko NHL:n neljänneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Rangers vahvuuksiin on kuulunut kuluvalla kaudella hyvä puolustus- ja maalivahtipelaaminen. Maalivahti Igor Shestyorkin on napsinut kiekkoja hanskaansa 93,8% tarkkuudella, joka on NHL:n mittakaavalla aivan älyttömän kova suoritus. Shestyorkinin päästettyjen maalienkeskiarvo on ainoastaan 2,07 – herra kykenee kääntämään yksin otteluita voitoiksi Rangersille. Kotijoukkue Rangers on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kolme, joista viimeisin tuli Dallas Starsia vastaan murskalukemin 7-4.

Ducks heikossa hapessa

Rangers lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vierailijoiden heikko vire ja poissaolot tekevät Rangersista selkeän suosikin voittamaan ottelun. Ducksin kausi ei missään nimessä ole ohi, mutta mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin alkavat olemaan minimaaliset. Ottelussa on panosta molempien osalta hieman, mutta elintärkeitä pisteitä ei ole jaossa. Rangers pääsee nauttimaan vire-edusta, kotiedusta sekä materiaaliedusta tässä ottelussa. Liuskalle valitaan Rangersin voitto kertoimella 1,76.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!