Banner Image
9.11. NHL: New York Rangers – Florida Panthers | Kykenevätkö joukkueet hyödyntämään maalipaikat?

2021-11-09 02:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Florida Panthers kohtaavat erittäin mielenkiintoisessa ottelussa NHL:ssä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan New Yorkissa Madison Square Gardenissa kello 02:00.

Rangersin viimeistely sakkaa

New York Rangersin recordi NHL:ssä on tällä hetkellä 6-3-3, maalieron ollessa 12 pelatun pelin jälkeen 29:34. Joukkueen suurimpana ongelmana on ollut kuluvalla kaudella heikohko viimeistely ja hyökkäyspelaaminen ylipäätään. Rangers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,42 maalia vastustajan nuottaan, joka on tämänkaltaisella pelaajamateriaalilla aivan liian pieni lukema. Tulivoimaa tästä joukkueesta kyllä löytyy, mutta vielä parhaimpaan iskukykyyn se ei ole missään nimessä päässyt.

Artemi Panarin, Mika Zibanejad, Adam Fox ja Chris Kreider ovat onnistuneet tuloksenteossa kohtuullisen hyvin, mutta muualta ei ole vielä tulosvastuuta paljoa tullut. Joukkueen on kyettävä luomaan ja viimeistelemään maalipaikoista useammin kuin nyt, jos he aikovat tällä kaudella pudotuspelipaikasta taistella tosissaan. Ainoastaan puolustuspelaamiseen tämä joukkue ei voi nojautua, vaikka se alkukaudesta onkin toiminut hyvin. Artemi Panarinin kentällinen on vielä ollut suhteellisen hiljainen pisteiden valossa, joka on selkeästi näkynyt joukkueen tuloksellisessa pelaamisessa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Panthersin peli-ilo silmiä hivelevää

Florida Panthers on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 10-0-1, maalieron ollessa 11 pelatun pelin jälkeen 46:23. Vierasjoukkue Florida Panthers johtaa omaa divisioonaansa ja konferenssiaan. Tästä joukkueesta ei tällä hetkellä yksinkertaisesti löydy heikkouksia miltään osa-alueelta. Floridan pelaamisesta huokuu kotisohvalle saakka pelaamisen ilo, joka on todella tärkeä elementti tässä pelissä. Panthers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 4,18 maalia vastustajan nuottaan – ainoastaan Edmonton Oilers on Panthersin yläpuolella maalienteossa.

Panthersilla on tälle kaudelle todella laaja pelaajamateriaali. Joukkueen pelaaminen ei roiku ainoastaan vain yhden tuloskentällisen varassa, vaan joukkue kykenee tekemään kolmen kentällisen turvin tulosta. Panthers pelaa todella vauhdikasta ja hyökkäyspainotteista kiekkoa, jonka takia otteluissa usein näemmekin paljon maaleja. Joukkueesta löytyy paljon tulivoimaa ja viimeistelytaitoa, jonka takia se onkin yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista tällä hetkellä.

Liuskalle runsasmaalinen ottelu

Kertoimet runsasmaaliselle pelille ovat tässäkin ottelussa liian korkealla, joten siihen tartumme ensi yön ottelussa Rangersin ja Panthersin välillä. Molemmista joukkueista löytyy rutkasti maalintekovoimaa, mutta ainoastaan Panthers on kyennyt näistä kahdesta pelaamaan omalla tasollaan hyökkäyspeliä. Vierailijat ovat kahdeksanneksi aktiivisin joukkue laukomaan kiekkoa kohti vastustajan maalia, vuorostaan Rangers on toiseksi viimeisenä laukaisutilastoissa. Kertoimet ovat runsasmaaliselle pelille liian korkealla, kun otetaan huomioon joukkueiden tulivoimat – Panthersin pelitapa ruokkii runsasmaalisia pelejä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!