Banner Image
17.11. NHL: New York Rangers – Montreal Canadiens | Rangers selkeä ennakkosuosikki

2021-11-17 02:00:00

New York Rangers

Panos
2/5

New York Rangers ja Montreal Canadiens kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan New Yorkissa legendaarisessa Madison Square Gardenissa kello 02:00.

Kotijoukkue pelannut tuloksellisesti hyvin

New York Rangersin recordi on tällä hetkellä 9-3-3, maalieron ollessa 15 pelatun pelin jälkeen 41:43. New York Rangers on omassa divisioonassaan kolmantena, ja omassa konferenssissaan neljäntenä. Joukkueen kausi on tähän mennessä ollut varsin onnistunut tuloksien osalta, mutta hyökkäyspelaamisessa Rangersilla on paljon parantamisen varaa. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,73 maalia vastustajan nuottaan, joka on tämän kaltaisella pelaajamateriaalilla aivan liian vähän.

Positiivisena asiana on kuitenkin ollut joukkueen puolustuspelaaminen, joka on ollut pitkään Rangersin heikoin osa-alue. Se on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,87 maalia, joka on hyvä lukema NHL:n mittakaavalla. Vielä puolustuspelissäkin on parantamisen varaa, mutta Rangersin osalta suurimmat ongelmat ovat tällä hetkellä olleet nimenomaan hyökkäyspelaamisessa. Joukkueesta löytyy todella paljon tulivoimaa, joten on vain ajan kysymys, kun ketsuppipullo aukeaa Rangersilla. Kaikesta huolimatta Rangers on onnistunut otteluita kääntämään voitoiksi hyvällä tahdilla.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Canadiensilla katastrofaalinen kausi käynnissä

Montreal Canadiensin recordi kuluvalla kaudella on 4-11-2, maalieron ollessa 17 pelatun pelin jälkeen 36:58. Canadiensin kausi on ollut karmeata katsottavaa, eikä tilanteeseen ole tulossa lähiaikoina helpotusta. Se on kärsinyt koko kauden ajan suurista poissaoloista, joka on näkynyt Canadiensin pelaamisessa. Tällä hetkellä Canadiens joutuu operoimaan maalivahtikaksikolla Samuel Montembeault ja Cayden Primeau, sillä Jake Allen sekä Carey Price ovat poissa joukkueen vahvuudesta. Nämä kaksi nuorta herraa eivät kykene täyttämään Allenin ja Pricen poissaoloja millään tavalla.

Maalivahtien poissaoloihin tämä ei ainoastaan jää, sillä poissa on vielä kourallinen tärkeitä pelaajia. Mathieu Perrault, Shea Weber, Paul Byron ja Cedric Paquette ovat varmuudella poissa pelaavasta kokoonpanosta. Day-to-day -listalla on Jonathan Drouin, Mike Hoffman sekä Jake Allen – maalivahti Allen on kuitenkin mitä todennäköisemmin hieman pidempään poissa, sillä AHL-seura Laval Rocket on nostanut kokoonpanoonsa maalivahti Kevin Poulinin. Tilanne on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella ikävä Montreal Canadiensin kannalta, jonka pelaajamateriaali ilman poissaolojakin olisi todella kapea.

Kotijoukkueen voitto liuskalle

On aivan mahdotonta sivuuttaa kotijoukkueen voitto, kun vastaan asettuu yksi alkukauden huonoimmista joukkueista, jolla on tällä hetkellä suuria ongelmia kokoonpanonsa kanssa. Joukkueesta puuttuu lähes täysin tulivoima, eikä puolustusosastokaan ole oikeastaan mistään kotoisin. Canadiens-puolustaja Jeff Petry alisuorittaa joukkueen alakerrassa todella pahasti. Canadiens on hätää kärsimässä tällä hetkellä jokaisen osa-alueen osalta valitettavasti.

New York Rangers päihittää jokaisessa asiassa Montreal Canadiensin, niin paperilla kuin pelaamisessakin. Vierailijat ovat nakuttaneet keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,12 maalia vastustajan nuottaan, vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden peräti 3,41 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen on vierailijoilla ollut todella karseaa katsottavaa, joten oikeastaan mikään ei tältä seuralta onnistu tällä hetkellä. Rangers lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Liuskalle valitaan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!