Banner Image
5.3. NHL: New York Rangers – New Jersey Devils | Hudson-joen kamppailu

New York Rangers

@1.95

Panos
2/5

Battle of the Hudson River käydään ensi yönä, kun New York Rangers saa vieraakseen New Jersey Devilsin. Ottelu pelataan legendaarisessa Madison Square Gardenissa kello 02:00.

Rangersin paketti hyvin kasassa

New York Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 20 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 73 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 54 pelatun pelin jälkeen 158:135. Rangersin suurimmat vahvuudet kuluvalla kaudella löytyvät puolustus- ja maalivahtipelistä. Hyökkäyspelissä kotijoukkueella on vielä parantamisen varaa, mutta missään nimessä täysin ongelmallista se ei ole.

Rangersilla on käsillään pelaajamateriaaliltaan laadukas ja laaja joukkue, jonka takia se tänä vuonna pudotuspeleihin tulee helposti pääsemään. Rangers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,93 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,50 maalin verran ottelua kohden. Kokonaisvaltaisesti Rangersilla on paketti hyvin kasassa. Edellisessä ottelussaan kotijoukkue Rangers onnistui voittamaan St. Louis Bluesin lukemin 5-3.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Devilsin peleissä paukutellaan maaleja

New Jersey Devilsin kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten tällä hetkellä se pääsee pelaamaan täysin paineettomassa tilassa, eikä pelien lopputuloksilla ole juurikaan väliä. Devils on alkanut pelamaan täysin hyökkäyspainotteista kiekkoa, jonka takia viime otteluissa maalimäärät ovat olleet hurjaa luettavaa. Pitkässä juoksussa tämä pelityyli ei tule kantamaan hedelmää, kun puolustuspään tehtävistä lipsutaan. Devils on kuitenkin onnistunut lähiaikoina yllättämään esimerkiksi voittamalla Pittsburgh Penguinsin 6-1, sekä voittamalla Vancouver Canucksin peräti 7-2. Vuorostaan Chicago Blackhawks nappasi Devilsistä 8-5-voiton.

Devilsin pelaaminen ei kuitenkaan vakuuta, vaikka se on muutaman ison päänahan onnistunut ottamaan. Rangers ei Devilsin pelityylistä hätkähdä. Devils on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on ainoastaan 19 voittoa ja peräti 35 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 43 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Joukkueen maaliero on 54 pelatun pelin jälkeen 166:193. Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,07 maalia vastustajan verkkoon, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,57 maalin verran.

Rangers vahvemmilla

Kotijoukkue Rangers lähtee ensi yön otteluun ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman joukkueen pelaajamateriaaliltaan. Rangers on hävinnyt kuluvalla kaudella ainoastaan kahdeksan ottelua kotona pelatessaan ja viisi näistä on tullut varsinaisella peliajalla. Vuorostaan vierasjoukkue Devils on onnistunut voittamaan ainoastaan kahdeksan ottelua vieraissa. Devils on päästänyt vieraissa pelatessaan koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja – omissa on soinut 104 maalin verran vieraissa pelatessa, joka on 3,85 maalia ottelua kohden. Erikoistilannepelaamisen osalta Rangers on valovuoden edellä Devilsiä. Igor Shestyorkin vie maalivahtien kaksinkamppailun selkeästi, kun vierailijoilla on maalissa mitä todennäköisemmin 21-vuotias Nico Daws. Liuskalle valitaan kotijoukkue Rangersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!