Banner Image
20.1. NHL: New York Rangers – Toronto Maple Leafs | Jatkuuko Toronton peleissä sama kaava?

Yli 5,5 maalia

@1.86

Panos
1.5/5

New York Rangers ja Toronto Maple Leafs kohtaavat ensi yön NHL-kierroksella. Ottelu pelataan New Yorkissa legendaarisessa Madison Square Gardenissa kello 02:30.

Toronton peleissä ei maaleilta vältytä

Toronto Maple Leafsin peleissä on lähiaikoina nähty kunnon maali-iloittelua, jatkuuko sama kaava tässäkin kamppailussa? Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 51 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 36 pelatun pelin jälkeen 122:92. Kokonaisuudessaan Toronto Maple Leafsin kausi on ollut erinomainen.

Toronto pelaa todella hyökkäysvoimaista kiekkoa, jonka takia sen otteluissa maaliverkot heiluvatkin useampaan otteeseen. 14 edellisen ottelun aikana peräti 13 kertaa Toronton peleissä on päädytty yli 5,5 maaliin, joten maaleilta Toronton peleissä ei vältytä. Sama kaava on jatkunut vierasjoukkueen osalta jo useamman vuoden eikä tämä kausi ole ollut poikkeus. Auston Matthewsin, Mitch Marnerin, John Tavaresin ja William Nylanderin kaltaisilla pelaajilla se ei ole ihmekään, kun maaleja ja vaarallisia tekopaikkoja nähdään ottelussa kuin ottelussa useita.

Rangersin puolustuspelaaminen ei nollaa Torontoa

New York Rangers on pelannut kuluvalla kaudella huomattavasti vähemmän runsasmaalisia pelejä kuin Toronto. Kotijoukkueen pelityyli perustuu hieman enemmän puolustusvoittoiseen peliin, mutta kaikesta huolimatta se ei tule ensi yönä pitämään Toronto-leiriä poissa tekopaikoilta. Rangersin suurin onnistuja on ollut maalivahti Igor Shesterkin, jonka takia omissa ei kolise läheskään niin usein kuin pitäisi. Shesterkin on torjunut kiekkoja 93,9% tarkkuudella, joka on aivan älyttömän kova lukema – tämä herra kykenee voittamaan yksittäisiä pelejä omalla tekemisellään.

Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 25 voittoa ja 14 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 54 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Rangersin maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 111:95. Rangers tekee huomattavasti vähemmän maaleja kuin Toronto, mutta myös samalla se päästää vähemmän maaleja omissa kuin Toronto. Rangersilla on todella hyvä paketti kasassa, mutta viimeistelyssä sillä on vielä parantamisen varaa tämän kauden osalta.

Overin kertoimet liian korkealla

Vaikka Rangers pelaa erittäin puolustavaa peliä ja Torontonkin puolustuspelaaminen toimii ällistyttävän hyvin, niin on kertoimet yli 5,5 maalin peliin liian korkealla. Toronton osalta on melkein jopa ihme, jos matsi päättyy vähämaaliseksi. Auston Matthewsin kentällinen luo järisyttävän määrän maaliodottamaa ottelussa kuin ottelussa. Yksinkertaisesti hyökkäysvoimaa on tässä pelissä enemmän kuin puolustuskykyä. Liuskalle sopii vallan mainiosti yli 5,5 maalia, kun nämä kaksi perinteikästä seuraa taistelevat sarjapisteistä Madison Square Gardenissa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!