Banner Image
18.10. NHL: Ottawa Senators – Dallas Stars | Puolustuspelaaminen näyttelee suurta osaa

2021-10-18 00:00:00

Alle 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Ottawa Senators ja Dallas Stars taistelevat ensi yönä NHL:n runkosarjapisteistä. Ottelu pelataan Ottawassa Canadian Tire Cantressä kello 00:00.

Senatorsin tulivoima mitätön

Kotijoukkue Ottawa Senators joutuu vielä lähtemään ensi yön otteluun ilman tähtipelaajaansa Brady Tkachukia, jonka poissaolo näkyy selkeästi joukkueen hyökkäyspelaamisessa. Tällä hetkellä suurinta vastuuta joukkueen hyökkäyskalustosta kantaa Tim Stützle, Connor Brown, Josh Norris sekä Drake Batherson. Tämä nimilistä ei missään nimessä ole sieltä NHL:n kirkkaimmasta päästä, joten ei ole ihmekään jos joukkueen hyökkäyspelaaminen ja viimeistelytaito sakkaa.

Toki kyseessä on nuoria, kehittyviä sekä nälkäisiä pelaajia, jotka antavat itsestään kaiken kentällä. Senators on tällä hetkellä keskellä uudelleenrakennusta, joten joukkueelle on annettava aikaa pärjätäkseen. Kotijoukkue Senators aloitti oman kautensa back-to-back -peleillä Torontoa vastaan. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Senatorsin 3-2-voittoon, vaikka joukkue olikin selkeänä altavastaajana. Toisessa kohtaamisessa Ottawalla ei enää rahkeet riittänyt pitämään Toronton tulivoimaista materiaalia kurissa, ja näin ollen ottelu päättyi Ottawan 1-3-tappioon.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Stars totuttuun tapaan pelaa puolustuksen kautta

Dallas Stars on pelannut jo useamman vuoden samalla pelikirjalla, eikä kauden alku ole osoittautunut erilaiseksi. Joukkue pelaa todella tiivistä viisikkopuolustuspeliä, jolloin vastustajien on todella hankala päästä vaarallisille tekopaikoille Dallasia Vastaan. Keskusta pidetään usein tukossa, ja peli pakotetaan laidoille, josta on huomattavasti vaikeampi rakentaa peliä hyökkäyspäähän lähdettäessä. Viime kausi oli Dallasilla todella vaikea erinäisten syiden takia, mutta silti joukkueen puolustuspeli toimi – omissa kolisi ainoastaan 2,7 maalia ottelua kohden.

Starsin ottelut ovat totuttuun tapaan olleet usein vähämaalisia, joka johtunee juurikin joukkueen pelitavasta. Stars omistaa kyllä itse suhteellisen paljon tulivoimaa, mutta joukkueen pelitapa ei todellakaan ruoki runsasmaalisia pelejä. Joe Pavelski, Tyler Seguin, Jamie Benn, Miro Heiskanen, Alexander Radulov, Roope Hintz ja John Klingberg ovat joukkueen nimekkäimpiä pelaajia – John Klingberg ei ole tällä hetkellä pelikunnossa. Dallas Stars kykenee kyllä pitämään Ottawa Senatorsin poissa vaarallisilta tekopaikoilta ensi yön ottelussa poissaoloista huolimatta.

Vähämaalinen kamppailu luvassa

Vaikka Ottawa Senators onkin kahdessa ensimmäisessä ottelussa kyennyt laukomaan useasti, niin Dallas Starsia vastaan sama temppu ei tule kuulonkaan. Toronto pelaa todella hyökkäyspainotteista kiekkoa, eikä vahvuudet ole oman pään pelaamisessa. Dallas Starsin vahvuuteen kuuluu tiukka puolustuspeli, joten tekopaikkoja ei ole paljoa tiedossa – Ottawan tulivoima ja viimeistelytaito on olematon, joten on vaikea kuvitella joukkueen montaa maalia tekevän. Stars todennäköisemmin ottelun tulee voittamaan, mutta alkukausi on todella arvaamaton, joten yllätyksiä voi tapahtua. Vähämaaliseen peliin on kuitenkin kaikki avaimet kourassa, jota lähdemme yön otteluun pelaamaan Starsin voiton sijaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!