Banner Image
21.10. NHL: Philadelphia Flyers – Boston Bruins | Vierasjoukkue ryöstöretkelle

2021-10-21 02:30:00

Boston Bruins

Panos
2/5

Philadelphia Flyers ja Boston Bruins kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Philadelphiassa Wells Fargo Centerissä kello 02:30.

Flyersilla kasassa mielenkiintoinen nippu

Kotijoukkue Philadelphia Flyersin viime kausi oli todellinen pettymys, johon reagoitiin uudistamalla isolla kädellä joukkueen puolustusta kuluvalle kaudelle. Uusia nimiä Flyersin pakistossa ovat Rasmus Ristolainen, Ryan Ellis, Keith Yandle ja Nick Seeler – Ristolainen ei ole tästä porukasta vielä pelikunnossa. Joukkueen puolustusosasto on kuluvalla kaudella huomattavasti parempi kuin edellisellä kaudella. Flyersin maalivahtitilanne on pienoinen kysymysmerkki, sillä ykköstorjuja Carter Hartin otteet ovat todella ailahtelevia.

Flyersin hyökkäyskalustossa on tapahtunut myös pieniä muutoksia. Nolan Patrick ja Jakub Voracek saivat lähteä joukkueen vahvuudesta – tilalle saapui Cam Atkinson ja Derick Brassard. Kokonaisuudessaan joukkueen hyökkäyskalusto on pysynyt samana. Flyers on pelannut kuluvalla kaudella kaksi ottelua, joista saldona on yksi voitto ja yksi tappio. Kauden ensimmäisessä ottelussa Flyers kärsi 4-5-tappion Vancouver Canucksin käsittelyssä. Toisesta ottelustaan Flyers onnistui nappaamaan 6-1-voiton Seattle Krakenin kustannuksella.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Bruins aloitti kautensa vahvalla pelillä

Boston Bruins avasi kautensa 3-1-voitolla Dallas Starsista. Bruins hallitsi ottelua heti alkumetreistä saakka aina ottelun loppuun asti. Joukkueen pelaaminen näytti todella valmiilta, vaikka kausi vasta pyörähtikin käyntiin. Bruinsin joukkue ei ole paljoa muuttunut viime kaudesta, mutta muutama uusi nimi joukkueen vahvuudessa on. Derek Forbort, Nick Foligno, Erik Haula ja Tomas Nosek ovat joukkueen uudet vahvistukset. Vuorostaan David Krejci, Nick Ritchie, Tuukka Rask ja Ondrej Kase olivat lähtijöiden listalla – Tuukka Raskin tilanne on vielä auki, mutta tällä hetkellä sopimuksen jatkosta ei ole tarkkaa tietoa.

Boston Bruinsin pelaajamateriaali on todella laaja, eikä joukkueessa ole juurikaan heikkouksia. Maalivahtitilanne on mielenkiintoinen, kun Jeremy Swayman ja Linus Ullmark jakavat torjuntavastuun joukkueessa. Patrice Bergeronin johtama ykköskenttä on edelleen koko NHL:n vaarallisimpia kenttiä, joten oikeastaan mikään ei ole Bruins-leirissä muuttunut suuntaan tai toiseen. Joukkue tulee pääsemään tälläkin kaudella pudotuspeleihin ilman suurempia ongelmia. Pelaajamateriaali on sen verran kova, että joukkueen etenemisen pudotuspeleihin voidaan sanoa jo varmaksi.

Flyersin puolustuspeli kovassa testissä

Flyersin uudistunut puolustusosasto pääsee nyt oikeaan testiin, kun NHL:n kärkipään joukkue tulee tulivoimaisella rosterillaan vastaan. Flyers päästi jo Vancouveria vastaan neljä maalia varsinaisella peliajalla, joten puolustuspelaamisessa oli paljonkin heikkouksia ensimmäisen ottelun osalta. Toisessa ottelussa Flyers päästi ainoastaan yhden maalin, mutta vastassa oli Seattle Kraken, jonka tulivoima ei ole kummoinen. Vierailijoiden Brad Marchand aloitti oman kautensa Bruins-paidassa todella vahvasti – hän onnistui tekemään heti 2+0 tehot Dallas Starsia vastaan. David Pastrnakilta odotetaan tällä kaudella hieman enemmän onnistumisia, kun edellistä kautta kiusasivat loukkaantumiset ja koronavirus, jonka takia kausi ei parhaimmasta päästä ollut. Bruins lähtee otteluun ennakkosuosikkina – liuskalle lähdetään pelaamaan Boston Bruinsin voittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!