Banner Image
12.3. NHL: Pittsburgh Penguins – Vegas Golden Knights | Vierailijoiden hyökkäyspeli tökkii

Pittsburgh Penguins

@2.13

Panos
2/5

Pittsburgh Penguins ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Pittsburghissa PPG Paints Arenalla kello 02:00.

Penguinsin puolustuspeli tuottaa ongelmia vastustajilleen

Pittsburgh Penguins on pelannut kokonaisvaltaisesti todella hyvän kauden. Pensin suurimmat aseet ovat löytyneet puolustus- ja maalivahtipelistä kuluvan kauden osalta. Pens on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,60 maalia omissa, joka on NHL:n mittakaavalla todella hyvä suoritus. Pens on koko NHL:n viidenneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Viimeisenä lukkona takalinjoilla maalivahti Tristan Jarry on napsinut kiekkoja hanskaansa 92% tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,34.

Penguins on pelannut kuluvalla kaudella 58 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 24 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 77 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Joukkueen maaliero on 58 pelatun pelin jälkeen 186:151. Penguins-leirillä ei ole omassa pelissään ongelmia millään osa-alueella. Hyökkäys- ja puolustuspelaaminen toimii käsi kädessä, eikä maalivahtien osaltakaan ole hätää. Pens on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,21 maalia vastustajan nuottaan. Jake Guentzel ja Sidney Crosby ovat olleet kotijoukkueen parhaimmat pistemiehet.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Vegasin pelissä ongelmia

Vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin otteet kentällä eivät ole olleet sieltä parhaimmaista päästä lähiaikoina. Mark Stonen loukkaantuminen oli todella suuri takaisku vierasjoukkueelle, mutta yhden miehen harteilla peli ei voi olla. Jack Eichelin tulo joukkueesen ei ole vielä tuottanut tarvittavaa vaarallisuutta hyökkäyspelaamiseen – Eichel on nakuttanut 11 otteluun tehot 3+4. Vegasin ongelmat ovat jo pidemmän aikaa pyörineet juurikin hyökkäyspelaamisen kanssa, eikä tällä hetkellä kyseinen osasto ole kunnossa. Edellisen 10 ottelun aikana Vegas on tehnyt ainoastaan 23 maalia, joten ottelua kohden verkko on heilunut ainoastaan 2,3 maalin verran.

Vegas on pelannut kuluvalla kaudella 59 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 27 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 68 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Vegasin maaliero on 59 pelatun pelin jälkeen 182:171. Hyökkäyspään ongelmista kärsivä Vegas kohtaa Penguinsin, jonka puolustuspelaaminen on tappavan tehokasta – ei mikään paras mahdollinen lähtökohta Vegas-leirille.

Penguins vahvemmilla

Penguins pääsee lähtemään ensi yön otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista. Vegasilla on allansa viime yöltä ottelu Buffalo Sabresia vastaan, jonka Vegas hävisi lukemin 1-3. Vuorostaan Penguins pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Vierailijoilla on muutenkin ollut huomattavasti tiheämpi tahti peleissä lähiaikoina, joten lepoedusta Pens pääsee nauttimaan kunnolla. Molemmat porskuttavat kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa – erona on kuitenkin se, että Pens hävisi kahdelle kärkijoukkueelle, kun taas vuorostaan Vegas kahdelle häntäpään joukkueelle. Vegasin kokoonpanosta eilen oli poissa Reilly Smith, jos hän on Penguinsia vastaan vielä poissa, niin Vegasin tulivoimasta napsastaan pieni palanen pois. Liuskalle valitaan kotijoukkue Pittsburgh Penguinsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,13 kertoimella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!