Banner Image
29.12. NHL: San Jose Sharks – Arizona Coyotes | Vierailijoiden puolustusosasto heikossa hapessa

2021-12-29 05:30:00

San Jose Sharks

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja Arizona Coyotes kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 05:30.

Kotijoukkue parempi suorittaja

San Jose Sharks on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 30 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 31 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. San Jose Sharksin maaliero on 30 pelatun pelin jälkeen 78:84. Kotijoukkueen alkukausi lähti todella hyvin liikkeelle, mutta nyt sen tuloksellinen pelaaminen on heikentynyt huomattavasti kauden edetessä. San Jose on kuitenkin huomattavasti paremmin suoriutunut tämän kauden osalta kuin vastustajansa Arizona Coyotes.

Arizona Coyotes on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on ainoastaan 6 voittoa ja peräti 23 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 14 kappaletta, joka on aivan naurettavan vähän tässä vaiheessa kautta. Arizona majailee koko NHL:n viimeisenä sarjataulukossa. Maaliero joukkueella on 29 pelatun pelin jälkeen karmaiseva 56:107. Arizonalla on käsissään aivan käsittämättömän huono joukkue jokaisen osa-alueen osalta. Se ei tällä kaudella tule voitoilla juhlimaan kovin usein.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Korona ja loukkaantumiset kiusaavat joukkueita

Koronaviruksesta johtuen olevia poissaoloja on jokaisella joukkueella huomattavasti, mutta myös loukkaantumiset vaivaavat San Josea ja Arizonaa koronan lisäksi. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on erinäisistä syistä ainakin Tomas Hertl, Kevin Labanc, Adin Hill, Rudolfs Balcers, Jonathan Dahlen sekä Jasper Weatherby. Tällä hetkellä mikään ei ole varmaa NHL:n osalta, sillä pelaajia liikkuu covid-protokollan takia suuntaan ja toiseen, mutta kyseiset herrat eivät todennäköisesti pue ensi yönä Sharks-paitaa yllensä – toki asiasta ei täyttä varmuutta tässä vaiheessa ole vielä kenelläkään.

Vierailijoiden osalta tilanne näyttää vielä tuskaisemmalta, sillä poissa on Carter Hutton, Conor Timmins, Jakob Chychrun, Dmitrij Jaskin, Ryan Dzingel, Lawson Crouse, Jay Beagle sekä Christian Fischer. Nämä poissaolot vaikuttavat todella suuresti joukkueen iskukykyyn, joka on jo valmiiksi ollut koko NHL:n heikoin. Valehtelematta tällä hetkellä Arizona Coyotesin puolustusosasto ei ole lähellekään NHL-tasoa, joten vaikeaa pelaaminen tulee olemaan. Pelkästään heikko puolustusosasto ei ole joukkueen kiusana, vaan myös hyökkäyksestä puuttuu käytännössä täysin tulivoima pois lukien muutama pelaaja.

Sharks huomattavasti laadukkaampi

Kotijoukkue San Jose Sharksinkin rosteri on ottanut isoa osumaa, mutta se ei ole läheskään niin heikoilla jäillä kuin Arizona. San Josella on sentään puolustusosasto viimeisen päälle kunnossa verrattuna vierailijoihin. Arizonalla on todella kapea ja laadultaan heikko hyökkäyskalusto, joten se ei tule horjuttamaan Sharksien peliä juuri millään tavalla. San Josella on vuorostaan riittävästi tulivoimaa ja taitoa tähän otteluun voittaakseen heikohkon Coyotesin. Liuskalle valitaan kotijoukkue San Jose Sharksin voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!