Banner Image
3.4. NHL: San Jose Sharks – Dallas Stars | Starsin kannalta tärkeitä pisteitä jaossa

Dallas Stars

@2.06

Panos
2/5

San Jose Sharks ja Dallas Stars kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 05:30.

Stars taistelee tiukasti pudotuspelipaikastaan

Vierasjoukkue Dallas Starsin loppukauden peleissä on suuret panokset, sillä joukkue taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä Dallas Stars on todellä hyvässä tulosvireessä ja juna kohti pudotuspelejä ei näytä pysähtyvän. Stars on kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja edellisen viiden ottelun aikana se on hävinnyt ainoastaan kertaalleen Vancouver Canucksille, joka myös kamppailee vielä jollain tavalla pudotuspelipaikasta. Starsin pelaavasta kokoonpanosta on poissa ainoastaan maalivahti Braden Holtby, joten se pääsee lähtemään optimaalisella rosterilla ensi yön koitokseen.

Stars on ainoastaan kolmen pisteen päässä Keskisen divisioonan neljäntenä olevasta Nashville Predatorsista, kaksi peliä vähemmän pelanneena joukkueena. Kilpailu on todella tiukkaa Keskisessä divisioonassa ja Läntisessä konferenssissa, joten pistemenetyksiin ei ole varaa enää tässä vaiheessa kautta varsinkaan heikkoja joukkueita vastaan. Kotijoukkue San Jose Sharksin kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten heidän osaltaan ottelun lopputuloksella ei ole merkitystä.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Starsin puolustuspelaaminen liikaa Sharksille

Vierasjoukkue Dallas Stars pelaa todella puolustusvoittoista peliä, joka ei tiedä San Jose Sharksin kaltaiselle joukkueelle hyvää. Sharksin maalinteko-ongelmat ja tulivoiman puuttuminen on ollut kuluvalla kaudella se suurin ongelmakohta joukkueen pelissä. Sharks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,61 maalia vastustajan nuottaan, joka on NHL:n mittakaavalla suhteellisen heikkoa suorittamista. Sharks on tehnyt kuluvalla kaudella 175 maalia, jolla se on koko NHL:n neljänneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue. Timo Meierin ja Tomas Hertlin ykköskenttä ei yksinkertaisesti ole kyennyt kantamaan joukkuetta. Alemmista kentistä löytyy kyllä Logan Couture, mutta muuten laajuutta ja tulivoimaa ei ole juuri ollenkaan.

Dallas ei otteluissa yleensä maaleilla mässäile, mikä johtuu joukkueen puolustusvoittoisesta pelitavasta. Kaikesta huolimatta Starsilta löytyy runsaasti laajutta, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Stars on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,94 maalia omiin, joten puolustuspelaamisen osalta hommat ovat hyvässä kuosissa. Ensi yön ottelussa Sharksin kohtaloksi koituu Starsin puuduttava pelitapa.

Vierailijat nappaa tärkeät pisteet

Dallas Starsin kannalta ottelussa on huomattavasti isommat panokset, joten motivaatiota pelata voitosta löytyy enemmän kuin kotijoukkueelta. Stars on joukkueiden vertailussa huomattavasti parempi pelaajamateriaaliltaan sekä se pääsee lähtemään otteluun täysin terveellä kokoonpanolla, kun taas vuorostaan kotijoukkueelta on liuta pelaajia poissa. Sharksin pelaavasta kokoonpanosta on poissa Kevin Labanc, Mario Ferraro, Radim Simek, Nikolai Knyzhov, Matt Nieto, Jonathan Dahlen sekä Adin Hill. Puolustusosasto on suhteellisen heikossa hapessa Ferraron, Simekin ja Knyzhovin poissaolojen myötä. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Dallas Starsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,06.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!