Banner Image
17.1. NHL: San Jose Sharks – Los Angeles Kings | Kingsin puolustuspelaaminen hyvässä tikissä

Los Angeles Kings ML

@1.93

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa maanantaina illalla NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 23:00.

Kingsin puolustuspelaaminen toiminut hyvin

Vierasjoukkue Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 38 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 45 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Kingsin maaliero on 38 pelatun pelin jälkeen 107:96. Kokonaisuudessaan Kingsin tekeminen on ollut tämän kauden osalta varsin mallikasta. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tämän lyhkäisen, mutta oikeutetun voittoputken aikana Kings-leirin puolustuspelaaminen on näyttänyt todella hyvältä, niin tilastollisesti kuin pelillisestikin.

Se on neljään edelliseen otteluun päästänyt oman selkänsä taakse ainoastaan neljä maalia, joten maalivahti- ja puolustuspelaaminen on todella hyvässä vireessä tällä hetkellä. Koko kauden aikana Kingsille on tehty keskiarvoltaan 2,53 maalia oman selkänsä taakse, joka on erinomainen lukema NHL:n mittakaavassa. Kings on koko NHL:n kahdeksanneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Nyt vastaan asettuu joukkue, jonka maalinteko on tökkinyt viime peleissä – se kelpaa Kingsille paremmin kuin hyvin.

Sharksin viimeistely tökkinyt viime otteluissa

Kotijoukkue San Jose Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 19 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 42 kappaletta, jonka turvin se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Sharksin maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 105:118. Tällä hetkellä San Jose Sharks porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappiot tulivat Pittsburgh Penguinsia ja New York Rangersia vastaan. Kotijoukkueen viimeistely on tökkinyt viime otteluissa pahasti.

Se on tammikuussa ainoastaan kertaalleen onnistunut tekemään ottelussa yli kolme maalia, joten hyökkäyspelaamisen osalta on paljon parantamisen varaa. Kings ei tule olemaan se kaikista mukavin vastustaja, kun heidän pelaamisensa perustuu puolustuspeliin. San Jose omistaa tehokkaan tuloskentän, mutta laajuutta joukkueesta ei löydy tarpeeksi. Alexander Barabanovin ja Kevin Labancin poissaolot syövät joukkueen iskukykyä huomattavasti. Sharks on tehnyt kuluvalla kaudella keskimäärin ottelua kohden 2,69 maalia vastustajan nuottaan. Kykeneekö Sharks horjuttamaan Kingsin vahvaa puolustuspeliä?

Kings vahvempi

Vierasjoukkue Los Angeles Kingsillä on tässä ottelussa kaikki avaimet voittoon. Se liitää todella hyvässä vireessä, kun taas San Jose Sharksin peli sakkaa todella pahasti ainakin hyökkäyspelaamisen osalta. Kings on joukkueista laadukkaampi ja pelaajamateriaaliltaan laajempi joukkue. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Los Angeles Kingsin voitto lopullisena. Sharksin tekeminen kentällä ei ole tällä hetkellä sillä tasolla, että se kykenisi haastamaan hyvässä vireessä ja erittäin hyvää puolustuspeliä pelaavaa Kingsiä vastaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!