Banner Image
29.10. NHL: San Jose Sharks – Montreal Canadiens | Jatkuuko Montrealin ahdinko San Josen käsittelyssä?

2021-10-29 05:30:00

San Jose Sharks

Panos
2.5/5

San Jose Sharks ja Montreal Canadiens kohtaavat torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 05:30.

Sharks aloittanut kauden vahvasti

San Jose Sharks on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 4-2-0 – maaliero kuuden pelatun pelin jälkeen on 20:14, joten kausi on lähtenyt erittäin positiivisissa merkeissä liikkeelle. Sharks aloitti kautensa neljän ottelun voittoputkella, jonka jälkeen joukkue kärsi kaksi perättäistä tappiota Boston Bruinsia ja Nashville Predatorsia vastaan. Sharksin viiden ottelun mittainen vierasputki tuli nimenomaan päätökseen Nashvilleä vastaan pelatussa pelissä.

Nyt joukkue pääsee pelaamaan pitkästä aikaa SAP Centerissä, jossa se ei ole vielä kuluvalla kaudella hävinnyt ainuttakaan peliä. Joukkueen ykköskenttä on aloittanut kauden todella räväkkäästi, sillä Timo Meier ja Logan Couture ovat nakuttaneet yhdeksän pistettä mieheen. Ykkös- ja kakkoskentässä hyvää jälkeä ovat tehneet myös joukkueen omat prospectit William Eklund ja Jonathan Dahlen. Puolustajista Erik Karlssonin peliotteita on ollut ilo katsella kuluvalla kaudella – herra on aloittanut kautensa tehoilla 2+4=6, mutta tuloksenteon lisäksi Karlsson pelaa omassa päässä erinomaisesti, joka on hieman allekirjoittaneen yllättänyt. Koko San Jose Sharksin alkukausi on ollut varsin positiivinen yllätys.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Montreal Canadiens räpiköi syvissä vesissä

Viime kauden sensaatiojoukkue Montreal Canadiensin alkukausi on ollut todella hankala. Joukkue on aloittanut kautensa recordilla 1-6-0 – maaliero seitsemän pelatun pelin jälkeen on karmea 11:25, joten alkukausi on mennyt aivan penkin alle. Canadiensin ainokainen voitto syntyi Detroit Red Wingsiä vastaan lukemilla 6-1, mutta muista otteluista ei sitten olekaan paljoa kerrottavaa. Canadiensin kokoonpanosta on poissa liuta avainpelaajia, jonka takia kausi tulee menemäänkin heikosti.

Joel Edmundson, Shea Weber, Carey Price ja Paul Byron ovat kaikki poissa joukkueen vahvuudesta, eikä se voi olla näkymättä joukkueen pelaamisessa. Poissaolojen lisäksi, joukkueen sentteriosasto on kuluvalle kaudelle todella kapea, eikä se kykene haastamaan alkuunkaan muiden joukkueiden keskikaistaa. Canadiens on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 1,57 maalia, joka on koko NHL:n heikoin lukema tällä hetkellä. Vuorostaan omissa on kolissut keskimäärin 3,57 maalia, joka on NHL:n kuudenneksi huonoin lukema.

San Jose Sharks vahvoilla

San Jose Sharks on todella vahvoilla, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat. Sharksin peli on ollut todella hyvällä mallilla, kun taas vuorostaan vierailijoiden peli on ollut aivan karmeata katsottavaa. Montreal Canadiens omistaa koko NHL:n toiseksi heikoimman ylivoiman, ja neljänneksi huonoimman alivoiman. Kotijoukkueen erikoistilannepelaaminen on ollut huomattavasti parempaa. Oikeastaan San Jose Sharks johtaa jokaisessa ”tärkeässä” tilastossa vierasjoukkuetta.

Joukkueet kohtasivat kertaalleen jo kuluvalla kaudella, jolloin San Jose Sharks oli selkeästi parempi lukemin 5-0. Pieni nippelitieto löytyy myös Canadiensin vieraspeleistä San Josea vastaan, sillä edellisen kerran Montreal on kyennyt voittamaan San Josen kotonaan vuonna 1999 – joten joka päiväistä herkkua San Josen voittaminen ei ole heidän reviirillään. Montreal ei tule nappaamaan pisteitä itselleen ensi yönäkään. Joukkueiden pelaamisessa on tällä hetkellä eroa kuin yöllä ja päivällä. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue San Jose Sharksin voittoa varsinaisella peliajalla maukkaalla kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!