Banner Image
6.3. NHL: San Jose Sharks – Nashville Predators | Siipirikkoinen kotijoukkue

Nashville Predators yli 3 maalia

@1.92

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja Nashville Predators taistelevat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sarjapisteistä NHL:ssä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 03:00.

Kotijoukkueella ongelmia kokoonpanonsa kanssa

San Jose Sharksilta on poissa liuta tärkeitä pelaajia, jotka vaikuttavat joukkueen pelaamiseen. Adin Hill ja James Reimer ovat molemmat loukkaantuneena, joten maalivahtikaksikkona toimii tällä hetkellä Alex Stalock ja Zach Sawchenko. Puolustajista ulkona ovat Erik Karlsson, Mario Ferraro sekä Jaycob Megna. Hyökkääjistä vuorostaan poissa on Kevin Labanc, sekä mahdollisesti Rudolfs Balcers, Nick Bonino, Alexander Barabanov sekä Jonathan Dahlen. Viimeisimpien tietojen mukaan Bonino ja Barabanov kärsivät flunssasta, joten heidän pelaamisensa on mahdollista ensi yön pelissä. Dahlen ja Balcers ovat mitä todennäköisemmin ulkona.

Näin suuret poissaolot vaikuttavat joukkueen pelaamiseen valitettavasti. Stalockin ja Sawchenkon on otettava hetkellisesti vastuu joukkueen maalilla, mutta eivät he kykene korvaamaan Hillin ja Reimerin poissaoloja. Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 30 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 54 kappaletta, jonka turvin se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Sharksin maaliero on 54 pelatun pelin jälkeen 141:166.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Predatorsin heikko hetki väärään aikaan

Pelit vähenevät ja panokset kovenevat, mutta vierasjoukkue Predators ei ole sitä vielä älynnyt. Preds on todella tiukassa taistossa pudotuspelipaikasta keskisessä divisioonassa, joten nyt ei olisi aika ottaa jokaiselta vastaantulijalta takkiin. Predators voitti helmikuussa ainoastaan kolme ottelua, toki All-Star -tauon takia ottelumäärät olivatkin vähäiset. Edellisessä pelissään Predators onnistui sulamaan 2-0-johdon Seattle Krakenia vastaan alle kolmessa minuutissa – näin ei voi käydä enää tässä kohtaa kautta.

Hyökkäyspelaamisessa ei ole ollut ongelmia lähiaikoina, sillä Predators on kyllä kyennyt paikkoja luomaan, mutta vuorostaan puolustuspelaaminen on ollut todella surkeaa. Juuse Saros on jätetty aivan liian usein yksin maalinsuulle. Nyt vierailijoilla on taas hyvä sauma parannella paikkaansa kohti pudotuspelejä, kun vastaan asettuu siipirikkoinen San Jose Sharks. Predators on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 24 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 64 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 8. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Joukkueen maaliero on 54 pelatun pelin jälkeen 164:153.

Poissaolot vaikuttavat Sharksin pelaamiseen

Kotijoukkue San Jose Sharksin tilanne herättää paljon kysymysmerkkejä varsinkin maalivahtiosaston puolesta. Kenttäpelaajia on myös liuta pois, jotka vaikuttavat San Jose Sharksin puolustus- ja iskukykyyn. Vierasjoukkue Predatorsilla on kaikki saumat paukuttaa hieman enemmänkin maaleja tässä ottelussa. Liuskalle valitaan Nashville Predators yli 3 maalia ottelussa kertoimella 1,92 – jos Preds painaa tasan kolme maalia, niin panos palautuu. Poissaolot avaavat paljon mahdollisuuksia vierasjoukkueen leiriin.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!