Banner Image
22.4. NHL: San Jose Sharks – St. Louis Blues | Nuottipaidat liian iso pala purtavaksi Sharksille!

St. Louis Blues

Panos
1.5/5

San Jose Sharks ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan San Josessa SAP Centerissä kello 05:30.

Blues hurjassa tulosvireessä

Vierasjoukkue St. Louis Blues on ollut järisyttävän hyvässä tulosvireessä lähiaikoina. Edellisessä ottelussaan Blues kärsi tappion Boston Bruinsille jatkoajan jälkeen lukemin 2-3, ja samalla nuottipaitojen peräti yhdeksän ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseensä. Bluesin edellisestä varsinaisen peliajan tappiosta on vierähtänyt kohta kuukausi, joten tuloksellinen pelaaminen on tältä ryhmältä ollut hurjaa jo pidemmän ajan.

Nyt vastaan asettuu San Jose Sharks, joka vuorostaan on uiskennellut käytännössä tappiosta tappioon. Edellisessä ottelussaan se onnistui kuitenkin voittamaan heikon Columbus Blue Jacketsin lukemilla 3-2, ja näin ollen päättämään oman 10 ottelun mittaisen tappioputkensa. Sharks palaa kuitenkin takaisin tappiokantaan, kun vastustajat paranevat. Sharksilla on suuria ongelmia rosterinsa kanssa ja pukukopissakaan hommat eivät parhaiten suju. Sharksin onneksi kautta on enää jäljellä kuuden ottelun verran.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Blues kaikessa laadukkaampi

Vierasjoukkue St. Louis Blues on pelaajamateriaaliltaan huomattavasti laajempi ja laadukkaampi joukkue kuin San Jose Sharks. Blues omistaa kolme tuloskentällistä, kun taas vuorostaan Sharks omistaa vain ja ainoastaan yhden. Vierasjoukkue St. Louis Blues on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,74 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,84 maalin verran. Kotijoukkue San Jose Sharks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,58 maalia, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,16 maalin verran. Sharks on hiuksen verran ollut parempi alivoimalla, mutta ylivoiman osalta Blues on valovuoden edellä. 5 vs. 5 -pelissä Blues on ollut huomattavasti laadukkaampi joukkue molempiin suuntiin.

Sharksin pelaavasta kokoonpanosta on poissa Erik Karlsson, Radim Simek, Jonah Gadjovich, Adin Hill, John Leonard, Kevin Labanc sekä Ryan Dzingel. Sharksin puolustusosasto on juuri tällä hetkellä Simekin ja Karlssonin poissaolojen myötä todella heikossa hapessa. Bluesilta puuttuu pelaavasta kokoonpanosta muutama pelaaja, mutta heidän poissaolonsa eivät vaikuta ottelun lopputulemaan millään tavalla.

Nuottipaitojen voitto liuskalle!

Nuottipaidat lähtevät ensi yön otteluun ennakkosuosikkina, mutta omissa papereissa huomattavasti suurempana kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Sharksin pelaaminen on karsealla tasolla. Sharksin hyökkäysvoima ei riitä millään haastamaan Bluesin puolustus- ja maalivahtipeliä. Vuorostaan Bluesin kolmen tuloskentällisen rummuttama peli tulee tuottamaan suuria vaikeuksia heikolle Sharks-puolustukselle. Blues on yksinkertaisesti liian laadukas ja pelaajamateriaaliltaan liian laaja joukkue Sharksille. Blues taistelee vielä tiukasti omasta sijoituksestaan pduotuspelejä varten, joten heidän osaltaan ottelussa on vielä panosta, kun taas vuorostaan Sharks-leiri odottaa vain kauden päättymistä. Liuskalle valitaan vierasjoukkue St. Louis Bluesin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,86!

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!