Banner Image
25.2. NHL: Seattle Kraken – Boston Bruins | Marchand palaa Bruinsin kokoonpanoon

Boston Bruins

@1.72

Panos
2/5

Seattle Kraken ja Boston Bruins kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Arenalla kello 05:00.

Bruins saa odotetun palasen takaisin kokoonpanoonsa

NHL:n vihatuimpiin, mutta parhaimpiin lukeutuva Brad Marchand palaa takaisin Boston Bruinsin pelaavaan kokoonpanoon kärsittyään kuuden ottelun mittaisen pelikiellon huitaisusta Penguinsin maalivahtiin Tristan Jarryyn. Aina puhutaan siitä, että yhden pelaajan poissaolo ei pitkälti näy tai vaikuta joukkueen pelaamiseen, mutta Marchandin poissaolo vaikuttaa aina Bruinsin pelaamiseen. Kyseessä on multitalentti, joka tekee tuhoa vastustajan päässä tehojen puolesta, mutta myös puolustussuuntaan Brad Marchand on erinomainen. Marchand on NHL:n parhaimpia pelaajia pelaamaan esimerkiksi alivoimalla.

Bruins pelasi edellisessä ottelussaan Colorado Avalanchea vastaan, josta se nappasi todella herkullisen 5-1-voiton. Bruins oli kyseisessä ottelussa täysin hallitseva osapuoli, eikä Coloradolla ollut mitään mahdollisuuksia pelata voitosta. Laukaukset menivät Bruinsille 45-29, joten pelitapahtumia Bruins hallitsi täydellisesti. Nyt vastaan asettuu seuraavaksi ensimmäistä NHL-kautta pelaava Seattle Kraken, joka on pelannut kuluvalla kaudella todella heikosti. Brad Marchand tuo vaarallisuutta heti Bruins-leirin pelaamiseen.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kraken heikoilla vesillä

Seattle Krakenin ensimmäinen kausi NHL:ssä ei ole ottanut tuulta alleen. Se on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 37 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 36 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Joukkueen maaliero on 53 pelatun pelin jälkeen 136:189, joten kausi ei missään nimessä ole mennyt hyvin. Pelaajamateriaali on laadultaan heikko, eikä siitä löydy laajuutta ollenkaan.

Seattlelta puuttuu käytännössä kokonaan tulivoima, jonka takia sen hyökkäyspelaaminen ja viimeistely tökkii pahasti. Kraken on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,57 maalia vastustajan verkkoon, joka ei missään nimessä ole NHL:n mittakaavalla hyvä suoritus. Puolustuspelaamisessakaan ei ole kehuttavaa, sillä omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,57 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen Seattlella on myös huonossa jamassa – kokonaisuutena Seattlen paketti on yksinkertaisesti huono. Seattle saa vastaansa joukkueen, jonka vahvuus on puolustuspelaaminen. Löytääkö Kraken aukkoja Bruins-puolustuksesta?

Bruins laadukkaampi

Vierasjoukkue Boston Bruins on jokaisella osa-alueella laadukkaampi ja parempi kuin Seattle Kraken. Boston Bruinsin puolustuspelaaminen tulee tuottamaan Seattlen heikolle hyökkäysvoimalle hankaluuksia. Bruins on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,74 maalia. Erikoistilannepelaamisessa Bruins on valovuoden edellä kotijoukkue Seattle Krakenia. Liuskalle valitaan Boston Bruinsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,72. Seattle Kraken porskuttaa tällä hetkellä peräti viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa, joten vire-edusta pääsee Bruins myös nauttimaan tässä ottelussa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!