Banner Image
31.12. NHL: Seattle Kraken – Calgary Flames | Flames pitkästä aikaa askissa

2021-12-31 05:00:00

Calgary Flames

Panos
2/5

Seattle Kraken ja Calgary Flames kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Arenalla kello 05:00.

Seattlen pelaamisessa paljon parannettavaa

Seattle Krakenin kausi ei ole ollut parhaimmaista päästä, mikä on täysin ymmärrettävää, kun kyseessä on uusin laajennusjoukkue NHL:ssä. Se on pelannut kuluvalla kaudella 31 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 21 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 24 kappaletta, jonka myötä se majailee toiseksi viimeisenä läntisessä konferenssissa ja viimeisenä omassa divisioonassaan. Seattlen maaliero on 31 pelatun pelin jälkeen 86:110. Seattlen suurimpana ongelmana on tulivoiman puute, joka näkyy joukkueen hyökkäyspelaamisessa selkeästi.

Seattle on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,77 maalia vastustajan verkon perukoille, joka on suhteellisen vähän NHL:n mittakaavalla. Yksinkertaisesti joukkueesta ei löydy tarpeeksi hyviä ja laadukkaita hyökkääjiä. Jared McCann, Jordan Eberle, Yanni Gourde sekä Jaden Schwartz ovat Seattlen kuumimmat nimet hyökkäyskalustossa, mutta ei tällä rykelmällä pitkälle pötkitä valitettavasti. Puolustuspelaamisessakin on ollut joukkueella suuria vaikeuksia, sillä se on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,55 maalia omiin.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Flames hyppää kaukaloon pitkän tauon jälkeen

Calgary Flames on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 36 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Flamesin maaliero on 28 pelatun pelin jälkeen 85:62. Vierailijoiden puolustus- ja maalivahtipeli on ollut kuluvalla kaudella täyttä timanttia. Se on koko NHL:n vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten omassa päässä peli on toiminut erittäin mallikkaasti.

Flames on pelannut edellisen kerran 12.12. – menohaluja tältä ryhmältä varmasti löytyy pitkän tauon jälkeen. Kokoonpanokin on Flamesin osalta hyvässä kunnossa, kun ainoastaan Brett Ritchie, Tyler Pitlick sekä Daniel Vladar on poissa pelaavasta kokoonpanosta. Flames on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,04 maalia vastustajan nuottaan, ja vuorostaan omissa on soinut 2,21 maalin verran. Kokonaisuudessaan Flamesin kausi on ollut erinomainen. Parhaimpana pistenikkarina on ollut artisti Johnny Gaudreau tehoilla 10+20=30.

Flames selkeästi parempi

Joukkueiden vertailussa Flames on jokaisella osa-alueella parempi kuin kotijoukkue Seattle Kraken. Tämä ottelu on Seattlen kannalta todella hankala, kun yksi NHL:n parhaiten puolustussuuntaan pelaava Flames astelee vastaan. Kotijoukkue kärsii suurista ongelmista oman hyökkäyspelaamisensa kanssa, joten optimaalinen vastus Flames ei todellakaan ole. Kotijoukkueella on viime yöltä peli allansa Philadelphia Flyersia vastaan, joten tuoreista jaloista hyötyy vierasjoukkue. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Calgary Flamesin voittoa varsinaisella peliajalla. Seattlen taso ei riitä haastamaan Flamesiä tässä ottelussa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!