Banner Image
29.10. NHL: Seattle Kraken – Minnesota Wild | Krakenin hyökkäyskalusto liian heikko haastaakseen Wildin

2021-10-29 05:00:00

Minnesota Wild

Panos
1.5/5

Seattle Kraken ja Minnesota Wild taistelevat torstain ja perjantain välisenä yönä sarjapisteistä NHL:ssä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Arenalla kello 05:00.

Krakenin tulivoima olematon

Seattle Kraken on aloittanut historian ensimmäisen NHL-kautensa recordilla 2-4-1 maalierolla 18:24. Seattlen ainoat voitot ovat tulleet Montreal Canadiensista ja Nashville Predatorsista. Kotijoukkue on tähän mennessä onnistunut nakuttamaan keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,57 maalia vastustajan nuottaan, joka kertoo joukkueen tulivoiman puutteesta. Vuorostaan omissa on kolissut 3,43 maalin verran, joka on myös suhteellisen paljon.

Seattle Krakenin erikoistilannepelaaminen on ylivoiman osalta ollut todella heikkoa, mutta alivoimapelaaminen on toiminut varsin mainiosti. Suurimmat ongelmat joukkueella on hyökkäyskaluston kanssa, sillä kärkipään viimeistelijät puuttuvat joukkueesta täysin. Jordan Eberle, Jaden Schwartz, Yanni Gourde, Joonas Donskoi ja Alexander Wennberg ovat joukkueen kirkkaimmat nimet hyökkäyspäässä – nimilista ei todellakaan ole sieltä parhaimmasta päästä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Minnesota Wild aloittanut kautensa vahvasti

Vierasjoukkue Minnesota Wild on aloittanut oman alkukautensa recordilla 5-1-0, maalieron ollessa kuuden pelatun pelin jälkeen 20:18. Joukkue kärsi ainoan tappionsa Nashville Predatorsia vastaan, mutta kyseisessä ottelussa Minnesota oli pelillisesti niskan päällä. Wild on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden tähän mennessä 3,33 maalia vastustajan verkon perukoille. Omissa kolisee ottelua kohden 3,00 maalia, joten puolustuspelissä on hieman parantamisen varaa.

Minnesota Wildilla on kuluvalle kaudelle todella mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen joukkue kasassa. Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello, Kevin Fiala ja Joel Eriksson Ek ovat joukkueen kirkkaimmat tähdet hyökkäyskalustossa – tuloskentän pelaajien vertailussa vierailijat päihittävät paperilla kotijoukkueen tuloskentän pelaajat selkeästi. Minnesota Wildin alkukausi on ollut tuloksellisesti erinomainen, mutta pelaamisessa on vielä parantamisen varaa. Kokonaisuutena Wildin joukkue on todella tasavahva ja materiaaliltaan suhteellisen laaja.

Krakenin tulivoima ei riitä haastamaan Wildia

Laajennusjoukkue Seattle Krakenin ongelmana on tämän kauden osalta todella heikko hyökkäyskalusto. Puolustus- ja maalivahtipeli joukkueella on kunnossa, mutta hyökkäyskaluston heikkous tulee tuottamaan ongelmia maalinteon kanssa. Minnesota Wildin puolustuskalusto kykenee pitämään Seattle Krakenin hyökkäyskaluston pimennossa. Wild on joukkueista selkeästi materiaaliltaan parempi ja laajempi, jonka takia Wild tähän otteluun lähteekin pienoisena suosikkina. Myös pelillisesti ja tuloksellisesti Wild-leiri on ollut Seattle Krakenia edellä. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkueen voittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!