Banner Image
3.3. NHL: Seattle Kraken – Nashville Predators | Kraken pitkässä tappioputkessa

Nashville Predators

@1.92

Panos
2/5

Seattle Kraken ja Nashville Predators kohtaavat toisensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Arenalla kello 05:00.

Kotijoukkue suurissa vaikeuksissa

Seattle Kraken on suurissa vaikeuksissa oman pelinsä kanssa. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa peräti seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä kahdeksas peräkkäinen tappio ole kaukana, kun ensi yönä vastaan asettuu Nashville Predators. Krakenin pelaajamateriaali on todella heikko, joten tämän kauden osalta ei kuitenkaan mitään yllättävää joukkueen pelaamisessa ole. Jared McCann, Brandon Tanev sekä Jaden Schwartz ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta, joka syö rutkasti kotijoukkueen jo ennestään heikkoa tuli- ja ratkaisuvoimaa.

Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 39 tappiota. Sarjapisteitä Krakenilla on kasassa ainoastaan 37 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Joukkueen maaliero on 55 pelatun pelin jälkeen 139:195. Kraken on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,53 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,55 maalin verran ottelua kohden. Kotijoukkueen kausi tulee päättymään runkosarjaan.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Predators taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta

Nashville Predators on vielä tällä hetkellä niukasti kiinni pudotuspelipaikassa, mutta kilpailija Dallas Stars on ainoastaan kolmen pisteen päässä Predatorsista. Pelit vähenevät ja panokset kovenevat, joten Krakenin kaltainen heittopussi on yksinkertaisesti voitettava. Predators pelasi viime ottelussaan hallitsevaa mestaria Tampaa vastaan ulkoilmaottelussa, joka päättyi Tampan 3-2-voittoon. Preds voitti ennen Tampa-peliä Dallas Starsin sekä Florida Panthersin. Preds pääsee lähtemään ensi yön otteluun, sillä ainoastaan Nick Cousins ja mahdollisesti Mark Borowiecki ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta.

Predators on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 23 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 64 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Predsin maaliero on 53 pelatun pelin jälkeen 161:149. Preds on tehnyt keskiarvoltaan ottelua kohden 3,04 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,81 maalin verran. Vierailijoilla on kokonaisvaltaisesti hyvä paketti kasassa, joka kykenee haastamaan kenet tahansa.

Vierasjoukkue jokaisella osa-alueella vahvempi

Nashville Predators on joukkueiden vertailussa jokaisella osa-alueella huomattavasti laadukkaampi ja parempi kuin Seattle Kraken. Seattlen osalta tässä pelissä ei ole mitään panosta, mutta vierasjoukkueella on rutkasti syitä miksi tämä ottelu pitäisi voittaa. Krakenin vire on heikko, sillä se on hävinnyt seitsemän ottelu putkeen, kun taas Predators on edellisetä kolmesta kamppailusta napsinut kaksi voittoa. Kotijoukkueen tulivoima on tällä hetkellä todella heikossa hapessa, ja vierailijoiden vahvuuksiin kuuluu hyvä puolustus- ja maalivahtipelaaminen. Krakenin lähtökohdat ja mahdollisuudet pelata voitosta ovat heikot. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Nashville Predatorsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,92.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!