Banner Image
22.1. NHL: Seattle Kraken – St. Louis Blues | Nuottipaidat Krakenin kimppuun

St. Louis Blues

@1.90

Panos
2/5

Seattle Kraken ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Arenalla kello 05:00.

Kotijoukkueen pelaaminen ei vakuuta

Seattle Kraken pelaa ensimmäistä kauttaan NHL:ssä, eikä sen meno ole ollut kovinkaan vakuuttavaa. Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on ainoastaan 12 voittoa ja peräti 27 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 28 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Joukkueen maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 104:139. Seattle on juuri sillä paikkaa sarjataulukossa, missä sen kuuluukin olla.

Pelaajamateriaaliltaan joukkue on todella heikko varsinkin hyökkäyskalustonsa osalta. Seattlelta puuttuu käytännössä kokonaan tulivoima, joka näkyy joukkueen pelaamisessa ja viimeistelyssä. Seattle on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,67 maalia vastustajan nuottaan. Puolustusosasto on Seattlen vahvin osa-alue, mutta ei se puolustuspelaaminenkaan ole ollut mistään kotoisin. Joukkue päästää keskimäärin ottelua kohden omissa 3,56 maalia, joka on aivan liian paljon. Kokonaisuudessaan Seattlen kausi on ollut täysin pannukakku.

Bluesin peli kulkee

Vierasjoukkue St. Louis Bluesin kausi on ollut huomattavasti parempi kuin Seattlen, mikä ei tule kyllä kenellekään yllätyksenä. Blues on pelannut kuluvalla kaudella 39 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 16 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 51 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Bluesin maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 136:106. Blues pelaa tällä hetkellä todella vakuuttavasti, eikä pelaamisessa ole ongelmia millään osa-alueella.

Blues omistaa todella laajan ja tulivoimaisen joukkueen, jonka takia se otteluita kykenee hyvällä tahdilla kairaamaan omiin nimiinsä. Blues on hävinnyt edellisen 10 ottelun aikana ainoastaan kolme kamppailua, jotka tulivat Winnipeg Jetsiä, Pittsburgh Penguinsia ja Toronto Maple Leafsia vastaan. Tekeminen on erittäin hyvällä mallilla vierasjoukkueen osalta. Blues tekee keskimäärin ottelua kohden 3,49 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa soi ottelua kohden 2,72 maalin verran – ero Krakeniin on suuri hyökkäys- ja puolustuspelaamisen kanssa.

Kraken ei selviä ehjin nahoin

Seattle Kraken pelasi viime yönä San Jose Sharksia vastaan ottelun, joten se ei pääse lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Blues vuorostaan pääsee pelaamaan täysin tuoreilla jaloilla, josta se saa etua tässä ottelussa. Pelaajamateriaaleiltaan joukkueiden välillä on eroa kuin yöllä ja päivällä Bluesin hyväksi. Krakenilta on poissa hyökkäyksestä Brandon Tanev, Jaden Schwartz sekä Morgan Geekie – jo ennestään heikko hyökkäyskalusto on napsun verran huonompi tässä ottelussa kyseisten poissaolojen myötä. Blues pääsee lähtemään otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Vierailijat ovat vahvempia jokaisella osa-alueella, joten Krakenin mahdollisuudet pelata voitosta ovat minimaaliset. Erikoistilannepelaamisen osalta Blues on yksi NHL:n parhaimpia, joten Seattlen täytyy pysyä poissa boksista. Liuskalle valitaan Bluesin voitto varsinaisella peliajalla – joukkueiden tasoerot ovat aivan liian suuret. Kraken ei tule selviämään tästä ottelusta voittajana.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!