Banner Image
2.4. NHL: Seattle Kraken – Vegas Golden Knights | Vierailijoiden kokoonpanossa muutoksia parempaan

Vegas Golden Knights

@1.97

Panos
2.5/5

Seattle Kraken ja Vegas Golden Knights taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Seattlessa Climate Pledge Arenalla kello 05:00.

Vegas saanut tärkeitä palasia kokoonpanoonsa

Vegas Golden Knightsia on lähiaikoina kiusannut poissaolot, mutta nyt tilanteeseen on tullut rutkasti helpotusta. Puolustajista Alec Martinez sekä Brayden McNabb palasivat viime ottelussa pelaavaan kokoonpanoon. Maalivahti Robin Lehner oli myös viime ottelussa kokoonpanossa, mutta ainoastaan luukkuvahdin roolissa. Max Pacioretty, Reilly Smith, Mark Stone, Brett Howden sekä Nicolas Hague ovat vielä poissa pelaavasta kokoonpanosta.

Vegasin puolustusosasto parani rutkasti McNabbin ja Martinezin tulon myötä. McNabb vietti ensimmäisessä pelissään 19:23 minuuttia jäällä, kun taas vuorostaan Martinezin peliajaksi merkattiin 18:56, joten merkittävä lisäys tämä oli Vegasin puolustusosastoon. Tällä hetkellä vierailijoiden alakerta on optimaalisessa kunnossa, mutta hyökkäyskalusto on vielä hieman laihempi. Krakenia vastaan Vegasilla on kaikesta huolimatta huomattavasti laadukkaampi hyökkäyskalusto kuin kotijoukkueella.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Krakenin tulivoima ei pure Vegasia vastaan

Joukkueet kohtasivat kaksi päivää sitten, jolloin vierasjoukkue Vegas oli vahvempi lukemin 3-0. Vegasin parantunut puolustusosasto osoittautui liian vaikeaksi ohitettavaksi Krakenille. Vegasin xG-lukema kyseisessä ottelussa oli 4,6, kun taas vuorostaan Krakenilla 1,8, joten täysin oikeutettua Vegasin voitto oli pelitilanteiden valossakin. Krakenin hyökkäyskalusto ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi laadukas, joten sen on vaikeata päästä hyville tekopaikoille Vegasin kaltaista joukkuetta vastaan.

Seattle Kraken on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,60 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,51 maalin verran. Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on nakuttanut keskiarvoltaan 3,12 maalia ottelua kohden, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,97 maalin verran. Vegas päihittää Krakenin pelin jokaisella osa-alueella.

Vegas nappaa toisen perättäisen voiton Krakenista

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on poissaoloista huolimatta selkeästi laadukkaampi sekä laajempi joukkue. Kraken pelaa täysin panoksettomia pelejä, sillä heidän kautensa tulee päättymään runkosarjaan. Vuorostaan Vegas pelaa vielä tiukasti omasta pudotuspelipaikastaan, joten motivaatio voittamiseen on täpissä. Krakenin tulivoima ei purrut edellisessä ottelussa Vegasia vastaan, eikä se tule ensi yön ottelussakaan puremaan. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,97.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!