Banner Image
6.5. NHL: St. Louis Blues – Anaheim Ducks | Blues helppoon voittoon?

2021-05-06 03:00:00

St. Louis Blues -0.5

Panos
2.5/5

Ducks palaa Bluesin vieraaksi ottaakseen revanssin 04.05. pelatusta ottelusta, jossa Blues oli parempi maalein 3-1. Ankat majailevat divarin viimeisellä sijalla ulkona pudotuspeleistä, joten vieraspeleissä ei juuri paineita ole. Blues taistelee Coyotesin kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta, joten varsinkin kotiottelut tulee klaarata, jotta piste-ero pysyy vielä runkosarjan loppuun asti.

Blues taistelee paikasta playoffeihin

Bluesin recordi on tällä kaudella 24-19-7, ja tämä oikeuttaa 55:n pisteen pottiin. Läntisen divisioonan neljättä sijaa pitävä Blues taistelee vielä viimeisestä pudotuspelipaikasta, ja mikäs sen parempaa kuin metsästää Ankoilta täysi pistepotti kotiin. Kotikentällä liidellään kolmen ottelun voittoputkessa, ja meno jatkunee myös tämän ottelun jälkeen.

Blues takoo maaleja 2,96 maalin keskiarvolla, mutta omissakin soi jopa 3,06 maalin keskiarvolla. Ylivoimalla onnistutaan hyvällä 22,5% teholla, eikä alivoimapelaamisessakaan ole valittamista, kun maali pidetään puhtaana 76,1% todennäköisyydellä. Blues on todella hyvä hyökkäävä joukkue, mutta vastaiskuista maalaillaan liian kovaan tahtiin, ja tämä voi olla se kompastuskivi ankkoja vastaan.

Ducks on ollut umpisurkea

Ducksin recordi on surkea 16-30-7, ja tämä oikeuttaa 39:n pisteen saldolla divarin jumbosijaan. Pelaaminen on ollut karmaisevaa katsottavaa koko kauden ajan, eikä onnistumisia ole tullut melkein millään osa-alueella.

Ducksilla on ollut maalintekovaikeuksia kauden aikana, ja tehtyjen maalien keskiarvokin on jäänyt vaivaiseen 2,19 saldoon. Päästettyjen maalien keskiarvo kapuaa jopa 3,15 maalin keskiarvoon, joten puolustuspelaaminenkin on ollut mitä on. Ylivoimalla Ducks on todella huono, ja alle 10% teholla päästään maalaamaan, kun taas alivoimalla onnistutaan mallikkaasti 79,9% teholla.

Ducks pinteessä

Ducksilla ei ole minkäänlaista hyökkäysvoimaa, ja puolustuskin takkuilee pahasti. Paineita ei ole, kun pudotuspeleistä ollaan jo ulkona eikä edes kotikentällä pelailla. Blues metsästää neljättä voittoa putkeen kotona, eikä ilmassa ole mitään merkkejä siitä, etteikö Bluesin hyökkäys onnistuisi Ducksia tuhoamaan. Blues voittaa vähintään kahdella maalilla, ja se lähtee myös vetolapulle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!