Banner Image
26.10. NHL: St. Louis Blues – Los Angeles Kings | Bluesin täydelliselle kaudelle jatkoa?

2021-10-26 03:00:00

St. Louis Blues

Panos
2/5

St. Louis Blues ja Los Angeles Kings taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu Pelataan Enterprise Centerissä kello 03:00.

Blues aloittanut todella vahvasti

Kotijoukkue St. Louis Blues on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista se on kyennyt voittamaan jokaisen suhteellisen helposti. Joukkueen pelaajamateriaali on kuluvalla kaudella todella laaja, eikä heikkouksia rosterissa ole millään osa-alueella. Blues tulee pääsemään kuluvalla kaudella playoffeihin ilman ongelmia – toki kauden aikana voi vielä tapahtua vaikka isoja loukkaantumisia, mutta ennakkoasetelmien mukaan joukkueella ei ole mitään hätää.

Blues pelasi edellisen ottelunsa juurikin Los Angeles Kingsiä vastaan, josta kotijoukkue nappasi todella maukkaan 7-3-voiton. Ensi yön otteluun kotijoukkue saa kokoonpanoonsa takaisin Pavel Buchnevichin, joka kärsi kahden ottelun pelikieltonsa. Buchnevich tuo joukkueeseen lisää tulivoimaa, mutta ilman häntäkin joukkueen materiaali oli todella laaja. Brandon Saad on vielä todennäköisesti poissa kokoonpanosta, mutta tämäkään ei joukkueen menoa haittaa ollenkaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Kingsillä huolia pelaamisessa

Vierasjoukkue Los Angeles Kingsin alkukausi ei ole ollut parhaimmasta päästä tuloksellisesti. Joukkue on pelannut alkukauden recordilla 1-3-1, joka on Kingsin historiassa huonoin kauden aloitus sitten vuoden 2007-2008. Joukkueen runko on suhteellisen nuori, joten tämän kauden osalta on turha odottaa Kingsin pääsevän pudotuspeleihin. Anze Kopitarin ykköskenttä on pelannut erinomaisesti, mutta yhden tuloskentän varassa joukkue onkin roikkunut alkukauden.

Pakkien pistepörssissä jaetulla ykköspaikalla olevan Drew Doughtyn mahdollinen poissaolo on todella suuri takaisku Kingsille. Doughty tuo joukkueeseen todella paljon kokemusta ja tulivoimaa, joka näkyy samantien Kingsin pakiston pelaamisessa. Tällä hetkellä joukkueen alakerta on aika heikko, eikä se kykene pitämään Bluesin tulivoimaista rosteria pimennossa millään tavalla. Kings kärsi juurikin edellisessä ottelussa 3-7-tappion St. Louis Bluesia vastaan.

Blues nappaa voiton

Kahden päivän aikana on mahdotonta kuvitella, että Kings olisi saanut oman pelinsä sille tasolle, että se kykenisi haastamaan Bluesia. Kotijoukkue kykenee tekemään tulosta kolmen kentällisen turvin, joten Kings tulee olemaan suurissa vaikeuksissa jälleen kerran ensi yön ottelussa. Yksinkertaisesti joukkueiden materiaalierot ovat liian suuret, eikä vierasjoukkueen pelaaminen ole näyttänyt tuloksellisesti hyvältä. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Bluesin voittoa varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!