Banner Image
7.4. NHL: St. Louis Blues – Seattle Kraken | Krakenin tulivoima ei pure Bluesin puolustusta vastaan

St. Louis Blues

@1.70

Panos
1.5/5

St. Louis Blues ja Seattle Kraken taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä kello 03:00.

Kotijoukkue vahvoilla

St. Louis Blues lähtee ensi yön otteluun suurena ennakkosuosikkina heikkoa Seattle Krakenia vastaan. Blues on voittanut edellisestä viidestä kamppailustaan neljä peliä. Tällä hetkellä se porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisessä ottelussaan Blues onnistui nappaamaan suvereenin 5-1-voiton Arizona Coyotesista. Ennen Coyotes-kamppailua Blues onnistui voittamaan NHL:N kärkipääjoukkue Calgary Flamesin lukemilla 6-4.

Vierasjoukkue Seattle Kraken on voittanut edellisestä viidestä kamppailustaan ainoastaan kaksi peliä. Voitot tulivat Los Angeles Kingsiä ja Dallas Starsia vastaan. Edellisessä ottelussaan Kraken voitti juurikin edellä mainitun Dallas Starsin lukemin 4-1. Vierasjoukkueen kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten loppukauden peleillä ei ole tuloksien kannalta mitään merkitystä. Kraken pääsee pelaamaan siis täysin paineettomassa tilassa. Kotijoukkue taistelee vielä omasta sijoituksestaan tiukasti Läntisessä konferenssissa sekä Keskisessä divisioonassa, joten heille ottelun voittaminen on tärkeää. Blues on joukkueiden vertailussa huomattavasti laadukkaampi pelaajamateriaaliltaan.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Blues selkeästi parempi suorittaja

Kotijoukkue St. Louis Blues on pelannut kuluvalla kaudella 69 ottelua, joista saldona on 39 voittoa ja 30 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 88 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 69 pelatun pelin jälkeen 248:199. Blues on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,59 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,88 maalin verran. Bluesin ylivoimaprosentti on kuluvalla kaudella 26,4%, joka on tällä hetkellä koko NHL:n kolmanneksi paras lukema. Alivoimaprosentti on vuorostaan 83,1%, joten erikoistilannepelaamisen osalta Bluesilla on pullat hyvin uunissa.

Seattle Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 69 ottelua, joista saldona on ainoastaan 22 voittoa ja peräti 47 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 50 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan Kraken on viimeisenä. Joukkueen maaliero on 69 pelatun pelin jälkeen 180:241. Kraken on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,61 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,49 maalin verran – kraken on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue. Kraken on ylivoiman osalta ollut sarjan neljänneksi heikoin ja alivoiman osalta viidenneksi heikoin, joten erikoistilannepelaamisessa kotijoukkue on valovuoden edellä.

Pisteet jäävät kotijoukkueelle

St. Louis Blues pääsee nauttimaan ottelussa kotiedusta, vire-edusta sekä huomattavasta materiaaliedusta. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Scott Perunovich, Tyler Bozak, Torey Krug sekä mahdollisesti day-to-day -listalla oleva Logan Brown. Vierailijoilta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Brandon Tanev sekä mahdollisesti day-to-day -listalla olevat Haydn Fleury ja Jaden Schwartz. Kotijoukkueella on huomattavasti parempi pelaajamateriaali, jonka takia se ottelussa onkin suuri ennakkosuosikki. Bluesille ottelun voitolla on huomattavasti enemmän merkitystä kuin Krakenille, joten motivaatiota pelata voitosta löytyy kotijoukkueelta varmasti enemmän. Krakenin tulivoima ei kykene haastamaan Bluesin maalivahti- ja puolustuspelaamista. Kotijoukkueella maalissa aloittaa Ville Husso ja vierailijoilla Philipp Grubauer. Liuskalle valitaan kotijoukkue St. Louis Bluesin voittoa varsinaisella peliajalla kertoimella 1,70.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!