Banner Image
14.1. NHL: St. Louis Blues – Seattle Kraken | Kraken ensimmäistä kertaa Bluesin kimppuun

St. Louis Blues

@1.71

Panos
2/5

St. Louis Blues ja Seattle Kraken kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä kello 03:00.

Blues hyvässä vireessä

Kotijoukkue St. Louis Blues on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 36 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteistä sillä on kasassa 47 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Bluesin maaliero on 36 pelatun pelin jälkeen 124:96. Kotijoukkueen kausi on ollut varsin mallikas kokonaisuudessaan. Se on 10 edellisen ottelun aikana onnistunut voittamaan peräti seitsemän kamppailua, joten tekeminen on ollut hyvää lähiaikoina.

Blues pelaa nyt kolmannen ottelunsa putkeen kotonaan Enterprise Centerissä. Edelliset kaksi kamppailua päättyi Bluesin voittoon, kun vastassa oli Dallas Stars sekä Washington Capitals – nuottipaitojen selän taakse tehtiin näissä otteluissa yhteensä ainoastaan kaksi maalia. Puolustuspelaaminen onkin yksi Bluesin vahvimmista osa-alueista, joka ei tiedä Krakenille hyvää, kun heidän ongelmana on tulivoiman puute ja ylipäätään heikko hyökkäyspelaaminen.

Kraken ui syvissä vesissä pelinsä kanssa

Vierasjoukkue Seattle Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista saldona on ainoastaan 10 voittoa ja peräti 25 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 24 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä ja omassa divisioonassaan viimeisenä. Seattle Krakenin maaliero on 35 pelatun pelin jälkeen 97:130. Vierailijoiden historian ensimmäinen kausi NHL:ssä ei ole ottanut tuulta alleen. Pelaajamateriaali ei ole riittävä haastamaan kärkipään joukkueita.

Tällä hetkellä Seattle Kraken porskuttaa peräti seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Viime yönä se hävisi Dallas Starsille vieraissa lukemilla 2-4. Yksinkertaisesti joukkueen pelaaminen ei ole sillä tasolla, että se kykenisi haastamaan kovinkaan montaa joukkuetta juuri nyt. Puolustuspelissä on paljon aukkoja ja ongelmia, eikä hyökkäyspelaamisesta ole tietoakaan. Seattle kraken on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,77 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden 3,71 maalin verran – Kraken on tällä hetkellä koko NHL:n eniten maaleja päästänyt joukkue.

Blues kaikessa edellä

Kotijoukkue St. Louis Blues pääsee nauttimaan tässä ottelussa kotiedusta, lepoedusta sekä materiaaliedusta. Vierailijoiden pelaajamateriaali on huomattavasti heikompi kuin kotijoukkueella, joka omistaa kolme tehokasta tuloskenttää. Pelkästään paperilla Blues ei ole parempi, vaan otteet kentällä ovat aivan toista luokkaa kuin Krakenilla. Brandon Tanevin ja Jaden Schwartzin pitkät poissaolot ovat järisyttävän suuri kolaus Krakenille, koska joukkueen tulivoima on heikentynyt entisestään. Blues on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,67 maalia oman selkänsä taakse, joten kotijoukkueen maalivahti- ja puolustuspeli on toiminut erittäin hyvin. Tämä ei tiedä missään nimessä hyvää Krakenin mahdollisuuksia ajatellen, kun vastaan asettuu hyvin puolustava ja pelaajamateriaaliltaan todella laaja joukkue. Blues on kaikessa edellä vierailijoita, joten liuskalle on todella helppo valikoida St. Louis Bluesin voitto varsinaisella peliajalla. Krakenin tilannetta ei myöskään helpota se, että he joutuivat viime yönä pelaamaan ja Bluesilla oli vapaata.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!