Banner Image
1.12. NHL: St. Louis Blues – Tampa Bay Lightning | Hallitsevan mestarin tulivoima ottanut osumaa

2021-12-01 03:00:00

St. Louis Blues ML

Panos
2/5

St. Louis Blues ja Tampa Bay Lightning kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä kello 03:00.

Kotijoukkueella menossa heikompi hetki tuloksellisesti

St. Louis Blues on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja 10 tappiota. Joukkue majailee omassa konferenssissaan sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Bluesin maaliero on 21 pelatun pelin jälkeen 70:58. Blues aloitti kautensa todella vahvasti, mutta nyt joukkue on kärsinyt edellisen 10 ottelun aikana peräti seitsemän tappiota. Missään nimessä joukkue ei ole pelillisesti ollut näissä otteluissa heikko, mutta tuloksien puolesta voittoja ei vain syntynyt tarpeeksi.

Blues voitti edellisessä ottelussaan Columbus Blue Jacketsin lukemilla 6-3. Bluesilla on todella laaja pelaajamateriaali tämän kauden osalta. Se kykenee tekemään tulosta kolmen kentällisin turvin, joka on hyvän joukkueen merkki. Blues on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden keskimäärin 2,76 maalin verran. Kotijoukkueen kausi on kokonaisuudessaan ollut hyvä, vaikka tällä hetkellä se tuloksellisesti onkin hieman heikommin suoriutunut.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Hallitsevan mestarin hyökkäysvoima heikentynyt

Tampa Bay Lightning on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja kahdeksan tappiota. Tampa majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 20 pelatun pelin jälkeen 62:55. Tampan hyökkäyskalusto on kokenut kovia, sillä joukkueen ehkä kaksi parhainta pelaaja on hieman pidempään poissa. Brayden Point ja Nikita Kucherov joutuvat olemaan nimittäin vielä useamman viikon poissa joukkueen vahvuudesta loukkaantumisten takia.

Kahden pelaajan poissaolot eivät yleensä vaikuta joukkueen pelaamiseen, mutta kyseiset poissaolot ovat sen verran suuret, että se syö vierasjoukkueen hyökkäysvoimasta suhteellisen ison palan pois. Varsinkin joukkueen ylivoimapelaamisessa nämä poissaolot näkyvät selkeästi. Puolustuksesta on poissa Erik Cernak, mutta tämä poissaolo on täysin korvattavissa. Tampa on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,10 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut 2,75 maalin verran.

Kotijoukkue vahvoilla

Vaikka hallitseva mestari Tampa Bay Lightning on onnistunut pelaamaan poissaoloista huolimatta hyvin, niin kotijoukkue on tässä otteluparissa vahvemmilla vesillä. Blues pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on todella hankala kenelle tahansa vastustajalle – Blues on hävinnyt kuluvan kauden aikana ainoastaan neljä ottelua kotonaan. Kotijoukkue pääsee lähtemään terveemmällä kokoonpanolla otteluun. Day-to-day -listalla on kotijoukkueen osalta David Perron, Robert Bortuzzo ja James Neal, mutta kaikki heistä todennäköisesti on ottelun alkaessa pelikunnossa. Blues omistaa tällä hetkellä huomattavasti laajemman ja tulivoimaisemman materiaalin, jonka myötä se on ottelussa paremmilla vesillä. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa lopullisena.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!