Banner Image
29.1. NHL: St. Louis Blues – Winnipeg Jets | Vierasjoukkue vaikeuksissa

St. Louis Blues

@1.92

Panos
2/5

St. Louis Blues ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa lauantaina illalla NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan St. Louisissa Enterprise Centerissä kello 22:00.

Blues vahva suoriutuja

St. Louis Blues on yksi tämän kauden suurista onnistujista. Se on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 57 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan ja divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 43 pelatun pelin jälkeen 150:115. Viiden edellisen ottelun aikana Blues on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, joten pelaaminen on ollut varsin mallikasta. Viime ottelussaan Blues kukisti 5-1-voitolla Calgary Flamesin.

Blues omistaa todella laajan ja tulivoimaisen joukkueen, jonka takia se kykenee otteluita viemään omiin niminsä hyvään tahtiin. Blues on tehnyt keskiarvoltaan ottelua kohden peräti 3,49 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ainoastaan 2,67 maalin verran – hyökkäys- ja puolustuspelaaminen on toiminut moitteetta koko kauden ajan. Kotijoukkueen parhaimpana pistemiehenä on ollut 23-vuotias hyökkääjä Jordan Kyrou tehoilla 17+25=42. Sensaatiomaista kautta pelaava Ville Husso on hiljalleen syrjäyttämässä Stanley Cup -voittaja Jordan Binningtonia maalin suulta. Husso on torjunut kiekkoa 94,5% tarkkuudella, päästettyjen maalien kesiarvon ollessa ainoastaan 1,81. Kokonaisuudessaan Bluesilla on paketti todella hyvin kasassa.

Jets hankaluuksissa

Winnipeg Jets on odotuksiin nähden pelannut todella heikosti ja joukkuetta odottaa runkosarjan päätyttyä mitä todennäköisemmin kesäloma – tämä ei ole missään nimessä se asia, mitä tältä joukkueelta odotettiin ennen kauden alkua. Jets on pelannut kulucalla kaudella 40 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 23 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa ainoastaan 41 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Jetsin maaliero on 40 pelatun pelin jälkeen 114:120.

Kuten Jetsin maalimäärästä voimme heti huomata, niin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut paljon ongelmia. Jets on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,85 maalia vastustajan nuottaan, joka on aivan liian vähän Jetsin kaltaiselta joukkueelta. Tulivoimaa Jetsiltä ei puutu, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on silti ollut suuria hankaluuksia tämän kauden osalta, toki puolustuspelaaminenkaan ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä. Jetsillä on parantamisen varaa jokaisella osa-alueella. Tällä hetkellä Jets porskuttaa peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa – seitsemäs peräkkäinen tappio ei ole kaukana, kun St. Louis Blues asettuu seuraavaksi vastustajaksi.

Nuottipaidat voittoon

St. Louis Blues on pelaajamateriaaliltaan huomattavasti laajempi ja taidokkaampi kuin Winnipeg Jets. Blues pääsee lähtemään illan otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, joten se saa suurta etua siitä. Jetsiltä on vuorossaan poissa pelaavasta kokoonpanosta Nikolaj Ehlers, Josh Morrissey, Dylan DeMelo, Dominic Toninato sekä Logan Stanley – muutama iso nimi on siis poissa Jetsin linjoilta. Blues´on pelillisesti Jetsiä edellä jokaisella osa-alueella. Erikoistilannepelaamisessa varsinkin on suuri ero näillä joukkueilla. Kykeneekö Jets haastamaan Bluesia, joka rummuttaa omaa tehokasta hyökkäyspeliään kolmen tuloskentän turvin? – samalla Jetsin täytyy keksiä miten he pääsevät haastamaan Bluesin tiivistä oman pään pelaamista. Liuskalle valitaan kotijoukkue St. Louis Bluesin voitto varsinaisella peliajalla. Blues tulee määrittämään tässä ottelussa tahdin ja Jets yrittänee sinnitellä mukana parhaansa mukaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!