Banner Image
10.11. NHL: Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes | Hurricanes hallitsevan mestarin kimppuun

2021-11-10 02:00:00

Carolina Hurricanes ML

Panos
2/5

Tampa Bay Lightning ja Carolina Hurricanes kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä erittäin mielenkiintoisessa ottelussa NHL:ssä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla kello 02:00.

Tampan peli ei vielä vakuuta

Hallitseva mestari Tampa Bay Lightning on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 6-3-2, maalieron ollessa 11 pelatun pelin jälkeen 35:34. Kotijoukkueen kausi ei ole lähtenyt vielä parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle, mutta ei se mikään katastrofikaan ole ollut tuloksellisesti. Tampa on omassa divisioonassaan kolmantena, ja omassa konferenssissaan seitsemäntenä – hallitsevan mestarin luulisi olevan hieman korkeamalla, mutta alkukausi on aina ollut Tampan heikkous.

Pelillisesti Tampa on ollut paikoitellen todella huono, mutta järisyttävän hyvän pelaajamateriaalin ansiosta se on kyennyt heikotkin pelit kääntämään voitoiksi. Tampa menetti viime kauden kolmoskenttänsä kuluvalle kaudelle, joka on selkeästi näkynyt hallitsevan mestarin pelaamisessa kokonaisvaltaisesti. Tampa joutuu vielä pelaamaan pitkään ilman tähtipelaajaansa Nikita Kucherovia, jonka poissaolo myös näkyy selkeästi joukkueen tekemisessä. Varsinkin ylivoimalla Tampa on ilman Kucherovia huomattavasti heikompi kuin Kucherovin kanssa. Kokonaisuudessaan Tampan peli ei vielä ole vakuuttanut allekirjoittanutta, vaikka voittoja tilille onkin tullut useampi.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Carolina aloitti kautensa vahvasti

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 9-1-0, maalieron ollessa 10 pelatun pelin jälkeen 39:20. Carolina Hurricanes onnistui voittamaan kauden ensimmäiset yhdeksän ottelua putkeen, mutta sitten se joutui taipumaan Floridan Panthersin käsittelyssä, ja näin ollen 10-0 recordi jäi vain haaveeksi. Carolina on omassa divisioonassaan ensimmäisenä, ja omassa konferenssissaan toisena – kausi todellakin on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti Rod Brind’Amourin suojateilla.

Hurricanesilla on tälle kaudelle todella laaja pelaajamateriaali, eikä joukkueen peli roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa. Puolustus- ja maalivahtiosasto on joukkueella osoittautunut alkukauden perusteella todella hyväksi. Carolina Hurricanes on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa ainoastaan 2,00 maalia, joka on NHL:n mittakaavalla todella hyvä suoritus. Maalivahti Frederik Andersen on torjunut kiekkoja alkukauden aikana 93,9% tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa ainoastaan 1,83.

Vierasjoukkueen voitto liuskalle

Tampa Bay Lightningin kokoonpanosta poissa on ensi yön pelistä puolustaja Mikhail Sergachyov pelikiellon vuoksi ja Nikita Kucherov on useamman kuukauden vielä poissa loukkaantumisen takia. Vierailijoiden kokoonpanosta puuttuu Brett Pesce, Nino Niederreiter sekä Antti Raanta – kakkosveskaksi Raannan tilalle nousee kokoonpanoon Alex Lyon. Carolinan poissaolot eivät juuri vaikuta joukkueen pelaamiseen, sillä materiaali on sen verran leveä, että kyseiset poissaolot eivät hetkauta peliä suuntaan tai toiseen.

Carolina Hurricanes on ollut kuluvalla kaudella parempi joukkue pelaamaan erikoistilanteita. Vierailijat ovat myös ollut aktiivisempi joukkue laukomaan kiekkoa kohti vastustajan verkkoa. Oikeastaan Carolina on ollut koko alkukauden aikana jokaisessa merkittävässä tilastossa kotijoukkuetta edellä. Tampan pelaaminen ei ole omalla tasollaan, joten vierailijoilla on todella suuret mahdollisuudet napata pisteet hallitsevan mestarin kustannuksella. Carolinan lopulliselle voitolle tarjoillaan todella maukasta kerrointa, johon tartumme tämän ottelun osalta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!