Banner Image
6.5. NHL: Tampa Bay Lightning – Dallas Stars | Tampa rutiinivoittoon?

2021-05-06 02:00:00

Tampa Bay Lightning -0.5

Panos
3/5

Dallas Stars vierailee Tampa Bayssa Torstai-yönä. Dallas rypee neljän ottelun tappioputkessa, ja yksi näistä on 3-0 turpasauna niin ikään Lightningia vastaan alle viikko sitten. Stars taistelee vielä pudotuspelipaikasta Nashville Predatorsin kanssa, mutta samoin Tampa Bay taistelee korkeammasta sijoituksesta ollessaan kolmannella sijalla 73:lla pisteellä kaksi pistettä Floridaa perässä.

Tampa Bay on ollut vahva

Tampa Bay Lightning liitelee eteenpäin 35-14-3 recordilla. Tampa Bay on viimeisestä viidestä ottelusta voittanut neljä, ja näihin otteluihin on onnistuttu painamaan jopa 16 maalia. Lightning on koko liigan 7. paras hyökkäysjoukkue, ja onnistuukin maalinteossa varsin kovalla teholla. Paras pistemies on kaikille tuttu Brayden Point.

Tampa Bay takoo keskimäärin 3,31 maalia ottelua kohden. Hyökkäyspelaamisen lisäksi myös puolustus onnistuu hyvin, kun päästettyjen maalien keskiarvo on 2,52. Tampa Bayn ylivoima onnistuu 16,57% teholla maalailemaan, joten tässä on ehkä hieman petrattavaa. Tasaviisikoin tekeminen on kuitenkin todella hyvää, ja hyökkäys onnistuu paineistamaan joukkuetta kuin joukkuetta alusta loppuun saakka.

Dallasin runkosarja on ollut farssi

Dallas Stars rypee tappioputkessa 21-17-14 kokonaisrecordilla. Dallasin suurin vahvuus on sen puolustus, mutta hyökkäyksessä pitäisi onnistua hieman paremmin. Stars taistelee kynsin ja hampain viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta tekemisen on parannuttava hurjasti, mikäli Tampa Baylta halutaan pisteet viedä.

Starsin vaikeudet jatkuvat

Stars on tällä hetkellä aivan umpisurkea, eikä siitä ole pysäyttämään tehokasta Tampa Bayta. Lightning taistelee divisioonan kärkisijoista, eikä se todellakaan kotonaan päästä ketään helpolla. Tampa Bay on tällä hetkellä kaikilla osa-alueilla Dallasia edelle, ja pisteet tulevat jäämään täysimääräisesti kotiareenalle. Vetolapulle napataan ronskilla panostuksella Tampa Bayn voitto varsinaisella peliajalla.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!