Banner Image
14.11. NHL: Tampa Bay Lightning – Florida Panthers | Katkeaako Panthersin tappioputki?

2021-11-14 02:00:00

Florida Panthers ML

Panos
2/5

Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers kohtaavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä erittäin mielenkiintoisessa ottelussa NHL:ssä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla kello 02:00.

Hallitsevan mestarin peli ei vielä vakuuta

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 6-3-3, maalieron ollessa 12 pelatun pelin jälkeen 36:36. Hallitsevan mestarin pelaaminen ei ole vielä ollut lähelläkään semmoisella tasolla, millä sen pitäisi olla. Pelillisesti Tampa on ollut todella surkea, mutta heikoista peleistä huolimatta se on onnistunut kourallisen pelejä voittamaan. Materiaali on laaja, ja tulivoimaa tästä joukkueesta löytyy rutkasti, jonka takia se heikot ottelut on kyennyt kääntämään voitoiksi.

Tampa joutuu pelaamaan vielä pitkään ilman Nikita Kucherovia, joka näkyy joukkueen pelaamisessa selkeästi. Kucherovin poissaolo näkyy parhaiten joukkueen ylivoimapelaamisessa – Tampan ylivoiman onnistumisprosentti on kuluvalla kaudella ollut ainoastaan 16,2%. Kucherovin kanssa se ei olisi lähellekään näin huono. Seuraavaan otteluun Tampa saa pelaavaan kokoonpanoonsa takaisin Mikhail Sergachyovin, joka kärsi kahden ottelun pelikiellonsa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Panthers pienessä tappiokierteessä

Vierasjoukkue Florida Panthers on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 10-2-2, maalieron ollessa 14 pelatun pelin jälkeen 54:36. Panthers aloitti kautensa todella vahvasti, mutta nyt se on ajautunut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen. Tappiot tulivat New York Rangersia, New Jersey Devilsiä ja Pittsburgh Penguinsia vastaan. Kahdesta ensimmäisestä vastustajasta pelitilanteiden ja paikkojen perusteella Florida olisi ansainnut voittaa, mutta onneksi pelejä ei tällä tavalla ratkota.

Tappioista huolimatta Florida on pelillisesti ollut erinomainen, joten mitään paniikkinappulaa on turha painaa. Kurssi tulee kääntymään nykyisellä pelaamisella jälleen voittojen kannalta oikeaan suuntaan. Floridan joukkue on todella tulivoimainen ja laaja, jonka takia se otteluissa kykenee luomaan ja tekemään todella paljon maaleja vastustajan päähän. Keskimäärin ottelua kohden Florida nakuttaa 3,86 maalia vastustajan nuottaan, joka on todella hyvä suoritus NHL:n mittakaavalla.

Panthers katkaisee tappioputkensa

Vierasjoukkue Florida Panthersin kokoonpanosta on poissa Noel Acciari, Joe Thornton, Markus Nutivaara ja mahdollisesti Mason Marchment. Poissaolot eivät kuitenkaan ole sellaisia, että ne lopputulokseen vaikuttaisi. Kotijoukkueelta ainoat merkittävät poissaolot ovat Nikita Kucherovin ja Erik Cernakin poissaolot. Kotijoukkueen pelaaminen on tällä kuluvalla kaudella ollut suhteellisen karmeaa katsottavaa. Heikkoja pelejä se on kyennyt tähtipelaajiensa ansioista kääntämään voitoiksi, mutta nyt vastaan asettuu Florida Panthers, jota vastaan et yksinkertaisesti voi pelata huonosti. Panthers rokottaa virheistä huomattavasti isommalla todennäköisyydellä kuin Tampan aikaisemmat vastustajat. Panthersin pelinopeus tulee tuottamaan harmaita hiuksia Tampa-leirille. Pelivalintana otteluun kelpaa vierasjoukkueen lopullinen voitto herkullisella kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!