Banner Image
1.1. NHL: Tampa Bay Lightning – New York Rangers | Tampa vaikeuksissa ilman Vasilevskia

2022-01-01 02:00:00

New York Rangers

Panos
1/5

Tampa Bay Lightning ja New York Rangers kohtaavat toisensa uudenvuodenpäivänä kello 02:00. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla.

Tampan puolustuspää vuotaa

Hallitseva mestari Tampa Bay Lightning on pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista saldona on peräti 21 voittoa ja ainoastaan 11 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 46 kappaletta, jonka myötä se majailee oman konferenssinsa ja divisioonansa ensimmäisen. Tampan maaliero on 32 pelatun pelin jälkeen 104:91. Tampan kausi on ollut kokonaisuudessaan todella hyvä, vaikka se on kärsinyt paljon loukkaantumisista. Nyt kuitenkin kaksi edellistä ottelua Tampan osalta on mennyt aivan täysin penkin alle, vaikka toisesta se onnistui voiton itselleen nappaamaan.

Andrei Vasilevskin poissaolo näkyy suuresti joukkueen pelaamisessa. Kahteen edelliseen otteluun Tampa on päästänyt peräti 13 maalia selkänsä taakse, joka ei olisi millään tavalla mahdollista Vasilevskin pelatessa. Kaksikko Maxime Lagace ja Hugo Alnefelt ei kykene täyttämään Vasilevskin ja Brian Elliotin poissaoloja maalissa. Viime yönä Tampa hävisi veriviholliselleen Florida Panthersille peräti 9-3. Ensi yönä nähdään varmasti sisuuntuneempi Tampa, mutta riittääkö se aina voittoon saakka?

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Rangersilla iskun paikka

Vierasjoukkue New York Rangers on pelannut kuluvalla kaudella 31 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 42 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Rangersin maaliero on 31 pelatun pelin jälkeen 88:80. Rangers on pelannut myös todella hyvän kauden tähän mennessä, mutta parantamisen varaa sillä on rutkasti hyökkäyspelaamisensa kanssa.

Rangersilla on todella hyvä iskun paikka, kun Tampan maalivahtiosasto on tällä hetkellä mitä se on. Samalla puolustuspelaamisessa kotijoukkueen osalta on ollut suuria vaikeuksia edellisen kahden ottelun aikana. Rangers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,84 maalia, ja vuorostaan omissa on soinut 2,58 maalin verran. Vierailijoiden puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut erinomaisesti tällä kaudella. Miinusta se saa ainoastaan hieman heikohkon viimeistelemisen kannalta, mutta muuten paketti on täysin kunnossa tällä ryhmällä.

Rangers liuskalle

Kertoimien puolesta kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki, mutta omissa papereissa Tampa ei tällä hetkellä ansaitse olla niin suuri ennakkosuosikki kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Tampan maalivahti- ja puolustuspelaamisessa on suuria ongelmia juuri tällä hetkellä. Rangers omistaa kuitenkin hurjan määrän tulivoimaa, joten ei Tampa kykene pitämään Artemi Panarinin, Chris Kreiderin ja Mika Zibanejadin kaltaisia ukkoja täysin pimennossa. On jopa suorastaan hassua sanoa, mutta Rangers on vahvemmilla oman puolustus- ja maalivahtiosastonsa kanssa tässä ottelussa. Liuskalle valitaan New York Rangersin voitto varsinaisella peliajalla maukkaalla kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!