Banner Image
24.11. NHL: Tampa Bay Lightning – Philadelphia Flyers | Puolustuspelaaminen isossa roolissa

2021-11-24 02:00:00

Alle 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja Philadelphia Flyers kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Areenalla kello 02:00.

Hallitsevalla mestarilla parantamisen varaa

Tampa Bay Lightning on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 17 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja seitsemän tappiota. Tampa majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Maaliero joukkueella on 17 ottelun jälkeen 53:51. Vaikka Tampa Bay on aloittanut kautensa suhteellisen hyvin tuloksellisesti, niin pelaamisessa on vielä rutkasti parantamisen varaa. Hallitseva mestari on jo useammassa ottelussa ollut heikko, mutta se on tulivoimansa ja kokemuksensa takia kyennyt nämä ottelut kääntämään voitoiksi.

Huono asia se ei missään nimessä ole, että joukkue kykenee pelejä voittamaan jopa heikommalla pelillä. Tampalla on kuitenkin paljon parantamisen varaa tämän kauden osalta. Tällä hetkellä joukkue joutuu pelaamaan ilman Nikita Kucherovia, Erik Cernakia ja mitä todennäköisemmin Brayden Pointia. Kärkihyökkääjien poissaolot syövät suhteellisen paljon joukkueen tulivoimasta. Tampa on tähän mennessä nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,12 maalia vastustajan reppuun, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,00 maalin verran. Tampan paras pistemies on ollut Steven Stamkos tehoilla 9+10=19.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Flyers pelannut ailahtelevasti

Vierasjoukkue Philadelphia Flyers on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja kahdeksan tappiota. Flyers majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Flyersin maaliero on 16 ottelun jälkeen niukasti plussan puolella, sillä se on tehnyt 43 maalia ja päästänyt 42. Flyersin kausi ei ole alkanut vielä parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta ei se missään nimessä täysin katastrofikaan ole ollut. Flyers on paikoiteillen onnistunut väläyttelemään todella hyvillä peliotteilla, mutta kokonaisuutena pelaaminen on ollut todella ailahtelevaa otteluiden välissä.

Flyers kärsii muutamasta isosta poissaolosta, sillä Kevin Hayes, Ryan Ellis, Patrick Brown ja Samuel Morin ovat poissa joukkueen vahvuudesta ensi yön ottelussa. Hayesin ja Ellisin poissaolot vaikuttavat juurikin Flyersin tuloskykyyn. Flyers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,69 maalia vastustajan nuottaan, omissa on vuorostaan kolissut ainoastaan 2,63 maalin verran. Flyers pelaa todella puolustusvoittoista peliä, jonka takia maalimäärät pysyvätkin suhteellisen vähäisenä.

Vähämaalinen ottelu

Molemmat joukkueista pelaavat paljon tämän kauden osalta puolustuksen kautta, joten maalimäärät pysyvät suhteellisen vähäisenä. Samalla kummastakin joukkueesta puuttuu tulivoimaa, joten vähämaalisen ottelun pelaaminen vaikuttaa todella houkuttelevalta tähän otteluun. Kummankaan erikoistilannepelaaminen ei ylivoiman osalta ole toiminut vielä odotetulla tavalla, mutta kotijoukkue Tampa Bay on pikkuhiljaa alkanut parantamaan otteitaan ylivoimalla. Nyt kuitenkin poissa on Kucherovin lisäksi Point, joka tekee ison loven joukkueen pelaamiseen ylivoimalla. Molemmat joukkueista pelaavat tiivistä puolustuspeliä keskustassa, joten maalipaikoilla tässä ottelussa ei mässäillä. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa alle 5,5 maalia.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!