Banner Image
5.4. NHL: Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs | Atlantin divisioonan huippukamppailu

Toronto Maple Leafs DNB

@2.20

Panos
1.5/5

Tampa Bay Lightning ja Toronto Maple Leafs kohtaavat ensi yönä erittäin mielenkiintoisessa ottelussa NHL:ssä. Ottelu pelataan Tampassa Amalie Arenalla kello 02:30.

Tiukkaa taistoa divisioonan sisällä

Tampa Bay Lightning ja Toronto Maple Leafs käyvät keskenään todella tiukkaa kamppailua Atlantin divisioonassa. Molemmat joukkueista ovat pelanneet 68 ottelua ja sarjapisteitä kummallakin on 93 kappaletta kasassa. Boston Bruins on Atlantin divisioonassa neljäntenä 91 pisteellään, joten suurta kilpailua käydään sijoituksista Atlantin divisioonassa. Ykkösenä oleva Florida Panthers menee näillä näkymin omia matkojaan kohti Atlantin divisioonan voittoa, sillä Floridalla on jo 102 sarjapistettä kasassa.

Ottelussa on normaalia runkosarjaottelua enemmän panosta, kun jaossa on suhteellisen tärkeitä divisioonan sisäisiä pisteitä. Kotijoukkue Tampa Bay Lightning hävisi edellisen ottelunsa Montreal Canadiensia vastaan lukemin 4-5. Ennen kyseistä tappiota Tampa porskutti peräti neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs voitti edellisessä ottelussaan Philadelphia Flyersin lukemilla 6-3 – Toronto porskuttaa tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Toronto vaarallisempi hyökkäyspäässä

Toronto Maple Leafs on yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista pelaamaan hyökkäyspäässä. 60 minuuttista kohden Toronto luo 3,5 vaarallista maalintekopaikkaa, kun taas vuorostaan kotijoukkue Tampa luo 2,9 vaarallista paikkaa 60 minuuttia kohden. Toronto on kyennyt hyödyntämään vaaralliset maalipaikkansa tehokkaammin kuin Tampa Bay Lightning. Vierailijoiden hyökkäyskalusto on tulivoimaisempi ja laadukkaampi viimeistelyssä. Toronto on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,76 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,03 maalin verran – Toronton loukkaantumiset ja heikko maalivahtitilanne kuluvan kauden aikana näkyvät päästetyissä maaleissa. Terveellä maalivahtitandemilla vierailijoiden päästety maalit ottelua kohden pyörivät pitkään 2,62,8 paikkeilla.

Hallitseva mestari Tampa Bay Lightning on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,32 maalia vastustajan selän taakse, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,75 maalin verran. Tampa omistaa huomattavasti paremman puolustus- ja maalivahtiosaston kuin Toronto, mutta hyökkäysvoimassa se ei kykene vastaamaan. Vierasjoukkue Toronto on ollut kuluvalla kaudella tehokkaampi erikoistilannepelaamisessa ali- ja ylivoiman osalta. Aloituksissa vierasjoukkue on myös ollut huomattavasti parempi.

Hallitseva mestari nurin?

Toronto lähtee otteluun altavastaajana, mutta omissa papereissa Toronto ei ole lähellekään niin suuri altavastaaja mitä kertoimet antavat ymmärtää. Toronto on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, ainoastaan Colorado ja Florida on kyennyt tekemään enemmän maaleja kuluvalla kaudella. Vierasjoukkueen pelaavasta kokoonpanosta on poissa Jake Muzzin, Ondrej Kase, Rasmus Sandin sekä Petr Mrazek. Kotijoukkueelta poissa on luottopuolustaja Ryan McDonagh. Maalivahtien kaksinkamppailu menee kotijoukkueelle, sillä Andrei Vasilevski pyyhkii Jack Campbellillä lattiaa. Liuskalle valitaan Toronto Draw No bet -veto kertoimella 2,20 – jos ottelu päättyy tasan, niin veto mitätöidään ja panos palautuu takaisin. Toronto ei missään nimessä ole kertoimien kaltainen altavastaaja tässä ottelussa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!