Banner Image
7.11. NHL: Toronto Maple Leafs – Boston Bruins | Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

2021-11-07 01:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins kohtaavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla kello 01:00.

Toronto parantanut otteitaan

Toronto Maple Leafs on aloittanut NHL-kautensa recordilla 6-4-1, maalieron ollessa 11 pelatun ottelun jälkeen 27:30. Kausi ei kotijoukkueen osalta ole lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle, mutta ryhtiliike parempaan suuntaan on tehty. Joukkue porskuttaa tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Ensimmäisten pelien osalta Torontolla oli suuria vaikeuksia viimeistelyn kanssa, joka oli hieman outoa, kun otetaan huomioon joukkueen tulivoima ja iskukyky kokonaisuudessaan.

Toronto on tähän mennessä nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2.45 maalia vastustajan nuottaan. Tilanne tulee muuttumaan pakosti parempaan suuntaan, sillä Toronto luo ottelussa kuin ottelussa paljon maalintekopaikkoja – tulivoimaa tässä joukkueessa on sen verran paljon, että tilastot paranevat roimasti maalien merkeissä kauden edetessä eteenpäin. Auston Matthews oli alkukauden poissa, joka söi joukkueen iskukykyä huomattavasti. Matthewsin kauden ensimmäiset pelit olivat vaikeita – herralla oli 25 vetoa maalia kohti ja ainoastaan yksi maali, mutta nyt kelkka on kääntymässä parempaan suuntaan viimeistelyn osalta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Boston Bruinsin pelissä ei suuria yllätyksiä

Boston Bruins on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 5-3-0, maalieron ollessa kahdeksan pelatun ottelun jälkeen 22:21. Bruinsin kausi on lähtenyt aivan odotetulla tavalla liikkeelle, eikä suuria yllätyksiä ole pelaamisessa ollut. Bruins porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa – voitot tulivat Florida Panthersia ja Detroit Red Wingsiä vastaan. Pelaajamateriaaliltaan Bruins on jälleen kerran sellainen joukkue, joka tulee tosissaan taistelemaan Stanley Cupin voitosta. Laajuutta joukkueesta löytyy, joten pelaaminen ei roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa.

Boston Bruins on nakuttanut tähän mennessä keskimäärin ottelua kohden 2.75 maalia vastustajan nuottaan. Joukkueen parhaimpana pistemiehenä on ollut laituri Brad Marchand tehoilla 4+8=12. Patrice Bergeronin ja David Pastrnakin otteet tuloksellisesti ovat olleet vielä hieman nihkeät. Bergeron onnistui edellisessä ottelussa avaamaan maalitilinsä tämän kauden osalta – Bergeron nakutti samantien neljä maalia Detroit Red Wingsin selän taakse. Kyseiseltä ykköskentältä voidaan odottaa hieman parempaa tuloksellista pelaamista tulevaisuudessa.

Maalimäärän odotetaan olevan alhainen

Tästä ottelusta ei ennakkoon odoteta maali-iloittelua. Joukkueet ovat pelanneet suhteellisen paljon vähämaalisia pelejä, mutta ainakin Toronton pelityyli usein ruokkii runsasmaalisia pelejä. Kotijoukkueen heikkoutena on jo useamman vuoden ollut puolustuspelaaminen. Tälläkin kaudella kotijoukkueen suurin heikkous on juurikin puolustuskalusto. Vuorostaan hyökkäysvoimaa Torontosta löytyy vaikka muille jakaa, jonka takia joukkueen pelit tulevat useammin päättymään runsasmaaliseksi. Näiden kahden joukkueen välillä on todella pitkä historia, joten kamppailu tulee olemaan kaikinpuolin mielenkiintoinen. Pelinopeutta ja pelirohkeutta tästä ottelusta ei puutu. Overin kertoimet ovat liian korkealla tällä hetkellä, joten siihen tartutaan tämän ottelun osalta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!