Banner Image
13.11. NHL: Toronto Maple Leafs – Calgary Flames | Vierasjoukkue heikossa vireessä

2021-11-13 02:00:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1.5/5

Toronto Maple Leafs ja Calgary Flames kohtaavat perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Scotiabank Areenalla Torontossa kello 02:00.

Toronton kurssi kääntynyt

Kotijoukkue Toronto Maple Leafsin recordi on tällä hetkellä NHL:ssä 8-5-1, maalieron ollessa 14 pelatun pelin jälkeen 36:37. Kotijoukkueen kausi lähti pelillisesti hyvin liikkeelle, mutta tuloksien osalta emme voi puhua hyvästä suorittamisesta – jääkiekko on maalintekopeli, joten maalipaikat ja kiekkokontrolli ei tässä tilanteessa Torontoa auttanut. Alkukauden heikkoudet ovat nyt jääneet taakse, sillä Toronto on edellisen seitsemän ottelun aikana hävinnyt ainoastaan kertaalleen.

Alkukauden aikana joukkue joutui pelaamaan ilman tähtipelaaja Auston Matthewsia, joka söi joukkueen iskukykyä huomattavasti, mutta nyt herra on palannut takaisin ja on täydessä pelikunnossa. Joukkueen kapteeni John Tavares oli poissa viime ottelusta, mutta siitä huolimatta Toronto onnistui pelaamaan tämän kauden vahvimman pelinsä Philadelphia Flyersia vastaan – ottelu päättyi Toronton 3-0-voittoon. Kotijoukkueen otteet kentällä ovat olleet todella hyviä viime otteluissa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Flames heikossa vireessä

Vierasjoukkue Calgary Flames on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 7-3-3, maalieron ollessa 13 pelatun pelin jälkeen 43:30. Flames aloitti kautensa todella vahvasti, mutta nyt joukkueen kurssi on kääntynyt hieman huonompaan suuntaan. Edellisten viiden ottelun saldo joukkueella on yksi voitto ja neljä tappiota. Kaksi edellistä otteluaan Flames hävisi suurista poissaoloista kärsiville Montreal Canadiensille ja San Jose Sharksille. Nyt vastaan asettuu Toronto, joka on huomattavasti edellisiä vastustajia parempi joukkue.

Calgary Flames on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on kolissut vuorostaan 2,31 maalin verran. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on toiminut hyvin alkukauden osalta, sillä ylivoiman onnistumisprosentti on 23,8%, ja alivoima 82,9%. Flames on ollut myös todella ahkera joukkue laukomaan kiekkoa kohti vastustajan maalia. Tilastot joukkueella näyttävät todella hyvältä, mutta viimeaikaiset otteet ovat kentällä olleet aivan toista laatua.

Kotijoukkueen voitto liuskalle

Toronton pelaaminen on nousussa, kun taas vuorostaan vierasjoukkue Flamesin laskussa. Flames pelasi viime yönä Montreal Canadiensia vastaan, joten vierailijat eivät pääse nauttimaan tuoreista jaloista otteluun lähdettäessä. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta on mahdollisesti John Tavares, mutta varmaa se ei ole – Tavares on tällä hetkellä day-to-day -listalla, joten pelaamisesta päätetään hieman myöhempänä ajankohtana. Vierailijat pääsevät lähtemään otteluun ilman poissaoloja. Toronto pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, josta se saa etua tähän otteluun. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Toronto Maple Leafsin voittoa varsinaisella peliajalla. Auston Matthewsin johdolla Toronto kykenee luomaan tarvittavat maalipaikat voittaaksen tämän ottelun. Flamesin peli ei tällä hetkellä vakuuta ollenkaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!