Banner Image
15.4. NHL: Toronto Maple Leafs – Washington Capitals | Toronton hyökkäysvoima liian iso pala purtavaksi

Toronto Maple Leafs

@2.02

Panos
1.5/5

Toronto Maple Leafs ja Washington Capitals taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Torontossa Scotiabank Areenalla kello 02:00.

Toronton tulivoima liikaa Capitalsille

Toronto Maple Leafs on yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista hyökkäyspäähän. Se on takonut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,79 maalia vastustajan nuottaan, joka on koko NHL.n kolmanneksi eniten – yhteensä Leafs on paukuttanut peräti 277 maalia 73 ottelussa. Capitalsin heikkoutena on ollut paikoitellen huono puolustuspelaaminen ja varsinkin hyökkäysvoimaisia joukkueita vastaan se on ollut pinteessä.

Capitals on päästänyt keskimäärin ottelua kohden omissa 2,88 maalia, joka ei ole missään nimessä huono suoritus. Capitals-leirin pelaaminen on kuitenkin ollut todella ailahtelevaa varsinkin puolustussuuntaan paikoitellen. Auston Matthewsin kentällinen onnistuu luomaan järisyttävän määrän maalipaikkoja ottelussa kuin ottelussa, sekä hyödyntämään vastustajan virheet. Caps on virhealtis joukkue keskialueella, joka ei tiedä Toronton kaltaista luistelu- ja tulivoimaista joukkuetta vastaan hyvää.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kotijoukkue on huomattavasti laadukkaampi

Toronto Maple Leafs on joukkueiden vertailussa huomattavasti laadukkaampi pelaajamateriaaliltaan. Pelkästään paperilla Toronto ei ole parempi, vaan myös kentällä se on parempi lähes jokaisella osa-alueella. Puolustus- ja maalivahtipelin osalta Capitals on hiuksen verran parempi, mutta ei merkittävästi. Toronto on päästänyt keskimäärin ottelua kohden 3,08 maalia omissa, mutta tämä tilasto heikentyi huomattavasti loukkaantumisten myötä. Optimaalisessa tilanteessa Toronton päästetyt maalit pyörivät siellä 2,62,8 paikkeilla. 5 vs. 5 -pelissä Toronto on monta askelta edellä vierasjoukkue Capitalsia.

Erikoistilannepelaamisen osalta Toronto on ollut tehokkaampi alivoimalla sekä ylivoimalla. Aloituksissa Toronto on koko NHL:n parhain, kun taas vuorostaan Washington on viidenneksi heikoin. Aloitukset ovat todella tärkeä osa-alue pelissä, josta Toronto saa suurta etua ottelussa. Kotijoukkueen pelaavaan kokoonpanoon palaa Jake Muzzin, joka on erittäin tärkeä palanen alakerrassa. Maalissa aloittaa Jack Campbell kotijoukkueen osalta. Vierailijoiden aloittavasta maalivahdista ei ole vielä varmuutta tässä vaiheessa.

Toronton voittoa liuskalle!

Toronto lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina. Omissa papereissa nykyisiä kertoimia huomattavasti suurempana suosikkina. Toronto hävisi edellisen pelinsä Buffaloa vastaan lukemin 2-5. Ottelun jälkeen Toronto-leiri sai kuulla kunniansa päävalmentaja Sheldon Keefeltä. Toronto ei pelaa kahta ohipeliä putkeen ja latautuminen tähän peliin on hieman erilainen, kun vastaan asettuu pduotuspeleihin pääsevä joukkue. Capitals porskuttaa mukavassa neljän ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussaan se onnistui nappaamaan peräti 9-2-voiton heikosta Philadelphia Flyersista. Nyt Capitals kohtaa koko NHL:n parhaimman kotijoukkueen, joten haaste ei tule olemaan helppo. Liuskalle sopii vallan mainiosti kotijoukkue Toronto Maple Leafsin voitto kertoimella 2,02. Leafs on monessa asiassa edellä Capitalsia, eikä sitä ole helppoa kaataa kotonaan Scotiabank Arenalla.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!