Banner Image
18.3. NHL: Vancouver Canucks – Detroit Red Wings | Canucks taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta

Vancouver Canucks

@1.80

Panos
2/5

Vancouver Canucks ja Detroit Red Wings kohtaavat torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Arenalla kello 04:00.

Canucks taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta

Kotijoukkue Vancouver Canucksin kaikki loppukauden pelit tulevat olemaan todella tärkeitä, sillä joukkue taistelee vielä todella tiukasti pudotuspelipaikasta tyynenmeren divisioonassa. Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 61 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 31 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 67 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Matkaa neljäntenä olevaan Vegas Golden Knightsiin on ainoastaan yksi piste.

Uuden valmentajan myötä Canucks on alkanut pelaamaan kokonaisvaltaisesti hyvää kiekkoa, eikä alkukauden ongelmista ole tietoakaan. Canucks on voittanut edellisestä 10 ottelustaan peräti seitsemän kamppailua, joten tuloksellinen pelaaminen on ollut hyvää viime aikoina. Edellisessä ottelussaan Canucks onnistui voittamaan New Jersey Devilsin lukemin 6-3. Nyt vastaan asettuu Detroit Red Wings, jonka puolustuspelaaminen on yksi NHL:n heikoimmista.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Red Wingsin pelissä suuria ongelmia

Detroit Red Wingsillä ei ole enää tässä vaiheessa mitään panosta peleissä. Se on pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 36 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 55 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Matkaa neljäntenä olevaan Boston Bruinsiin on jo 24 pistettä. Detroit Red Wings porskuttaa tällä hetkellä peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Detroit on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,87 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut peräti 3,77 maalin verran ottelua kohden – Detroit on koko NHL:n toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Yksinkertaisesti joukkueen materiaali on puolustussuuntaan todella heikko, jonka takia omissa kolisee ottelussa kuin ottelussa. Tämän hetkinen Detroit Red Wings ei kykene omalla pelaamisellaan haastamaan hyvässä hurmostilassa olevaa Canucksia.

Canucks nappaa itselleen tärkeät pisteet

Vancouver Canucksille tämä ottelu on todella tärkeä, joten vain ja ainoastaan voitto kelpaa heikosta Detroit Red Wingsistä. Canucks pääsee nauttimaan ottelussa vire-edusta, kotiedusta sekä materiaaliedusta. J.T. Millerin kentällinen on ollut Canucksin kantava voima tuloksenteossa, mutta ei pelaaminen roiku ainoastaan tämän yhden kentällisen varassa. Canucksilta löytyy joukkueesta paljon laajuutta, mitä esimerkiksi vierasjoukkue Detroit Red Wingsiltä ei löydy. Liuskalle valitaan kotijoukkue Vancouver Canucksin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!