Banner Image
22.2. NHL: Vancouver Canucks – Seattle Kraken | Vancouverille tarjolla tärkeitä pisteitä

Vancouver Canucks

@1.96

Panos
1.5/5

Vancouver Canucks ja Seattle Kraken taistelevat maanantain ja sunnuntain välisenä yönä sarjapisteistä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Arenalla kello 05:00.

Canucks metsästää pudotuspelipaikkaa

Vancouver Canucksin alkukausi oli täysi pannukakku, mutta valmentajan vaihdoksen jälkeen meno on ollut huomattavasti parempaa. Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 51 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 28 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 52 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Canucksin maaliero on 51 pelatun pelin jälkeen 132:143. Matka kohti pudotuspelejä Canucksilla on käynnissä.

Canucksilla on ainoastaan seitsemän pistettä eroa pudotuspelipaikkaan, joten mistään mahdottomasta tehtävästä ei ole kyse. Canucksin täytyy jatkaa hyviä otteita kentällä, ja napata heikoimmista joukkueista varmat pisteet pois kuleksimasta. Nyt vastaan asettuu Seattle Kraken, joka lukeutuu juuri tuonne heikkoihin joukkueisiin – näistä peleistä on yksinkertaisesti voitto napattava. Canucksin parhaimpana pistenikkarina on toiminut J.T. Miller tehoilla 18+33=51. Materiaaliltaan joukkue on todella laaja, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentällisen varassa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Krakenin kausi edennyt odotetulla tavalla

Seattle Krakenin kausi on mennyt juuri sillä tavalla kuin odotettiinkin. Pudotuspelit jäävät ainoastaan haaveeksi tältä ryhmältä ensimmäisen kauden osalta. Kraken on pelannut kuluvalla kaudella 51 ottelua, joista saldona on ainoastaan 16 voittoa ja peräti 35 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 36 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 15. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Joukkueen maaliero on 51 pelatun pelin jälkeen 132:179.

Kraken on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,59 maalia vastustajan verkkoon, kun taas vuorostaan omissa on soinut keskimäärin 3,51 maalin verran. Erikoistilannepelaamisessa Kraken on myös ollut yksi NHL:n heikoimmista, joten tämän kauden osalta Krakenin pelaamisessa ei ole mitään yllättävää. Materiaali on todella heikko, eikä se pysty haastamaan kunnolla edes keskikastin saatika kärkipään joukkueita. Krakenin parhaimpana pistemiehenä on ollut 25-vuotias hyökkääjä Jared McCann tehoilla 20+12=32.

Canucksille tarjolla tärkeät pisteet

Vancouver Canucksille nämä pisteet olisivat todella tärkeät omia pudotuspelihaaveita ajatellen. Canucks pääsee nauttimaan tässä ottelussa kotiedusta ja selkeästä materiaaliedusta. Kotijoukkue pääsee lähtemään otteluun melkein täysin terveellä kokoonpanolla, ainoastaan Brandon Sutter, Tucker Poolman sekä Kyle Burroughs ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta – lopputulokseen vaikuttavia poissaoloja nämä eivät ole. Vierailijoilta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Brandon Tanev sekä Jaden Schwartz. Canucks on joukkueista laadukkaampi ja laajempi, ja samalla sillä on tässä ottelussa enemmän ”panosta”. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Vancouver Canucksin voittoa varsinaisella peliajalla kertoimella 1,96. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa, joista molemmista Canucks on napannut voitot omalle tililleen.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!