Banner Image
19.12. NHL: Vancouver Canucks – Toronto Maple Leafs | Vapautunut Canucks Toronton kimppuun

2021-12-19 02:00:00

Vancouver Canucks DNB

Panos
1.5/5

Vancouver Canucks ja Toronto Maple Leafs kohtaavat toisensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Areenalla kello 02:00.

Kotijoukkue liitää voittoputkessa

Vancouver Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 31 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 30 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 12. ja omassa divisioonassaan sijalla 7. Canucksin maaliero on 31 pelatun pelin jälkeen 78:89. Joukkueen alkukausi oli todella nihkeä pelillisesti kuin tuloksellisestikin, mutta valmentajan vaihdoksen jälkeen joukkue porskuttaa peräti kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Suunta on tästä ainoastaan ylöspäin kohti pudotuspeliviivaa.

Vancouverissa ollaan todella vapautuneilla fiiliksillä, kun penkin takana käskijänä on Bruce Boudreau eikä Travis Green. Pelaajien asenne peliä kohtaan on muuttunut täysin ja pelaajien kommenteista päätellen ilmapiiri Greenin kanssa oli todella nihkeä. Potentiaalia tällä joukkueella on yltää vielä pudotuspeleihin, mutta helppoa se ei tule olemaan. Tällä hetkellä meno kentällä on hurjaa, kun tulosta tulee joka tuutista ja voittoja satelee tilille jokaisesta ottelusta. Canucksin ongelmat ovat olleet tämän kauden osalta hyökkäyspelaamisessa, mutta tällä hetkellä sen hyökkäyspelaamnen ei töki.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Toronto erittäin vaarallinen nippu

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 10 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 42 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 2. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Toronton maaliero on 30 pelatun pelin jälkeen 98:75. Vierasjoukkueen alkukausi lähti hieman yskähdellen liikenteeseen, mutta heti kun Auston Matthews palasi kokoonpanoon, niin meno on ollut hurjaa katsottavaa. 10 edellisen ottelun aikana Toronto on ainoastaan kolme kertaa joutunut taipumaan tappiolliseen peliin.

Huolia Torontolla on hieman oman kokoonpanonsa kanssa ensi yön ottelussa, sillä Mitch Marner, John Tavares, Alexander Kerfoot, Rasmus Sandin sekä Nick Ritchie on poissa pelaavasta kokoonpanosta. Toki joukkueen pelaajamateriaali ja tulivoima on silti suhteellisen laaja. Tavaresin putoaminen tuo kuitenkin todella ison loven joukkueen hyökkäyspeliin. Kyseiset poissaolot tulevat vaikuttamaan joukkueen iskukykyyn, vaikka se edelleen vaarallinen nippu onkin.

Canucks liuskalle

Kotijoukkue Vancouver Canucksilla on myös liuta pelaajia poissa, mutta kärkipelaajien osalta joukkue on täysin kunnossa. Samoilla poissaoloilla se on kyennyt voittamaan jo kuusi ottelua putkeen, joten miksi seitsemäs ei olisi mahdollinen? Canucks-leirin pelaamista on tällä hetkellä ilo katsella, kun pelaaminen näyttää todella hyvältä heikon alkukauden jälkeen. Canucks on tällä hetkellä näistä kahdesta joukkueesta se laajempi ja tulivoimaisempi. Kotietu tuo myös mukavaa lisäboostia joukkueen mahdollisuuksiin pelata voitosta. Kertoimien puolesta Toronto on selkeä ennakkosuosikki, mutta kotijoukkueen tilanne on tällä hetkellä huomattavasti parempi kokonaisvaltaisesti. Liuskalle valitaan Vancouver Canucks Draw No Bet -veto, mikäli ottelu päättyy tasan, niin panos palautuu.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!